Super Subtitles Fórum - A feliratok.eu hivatalos fóruma

Teljes verzió: Melyik ez a film?
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Oldalak: 1 2 3 4
Sziasztok Smile
Van egy film már nagyon de nagyon régen láttam és nem sok részlet van meg de hátha szerencsém lesz 
Na szóval egy nagy családi régi házban játszódik a cselekmény és van egy festmény a falon ami 3 ilyen elmosódott fekete alak van
és asszem ahogy halad a film előre mindig eltűnik a képről 1 alak és az a valóságban megjelenik is terrorizálja a családot vagy valami hasonlóra emlékszem
Gyerekkoromban láttam egy kísértetházas horrorfilmet, amiben valami olyasmi volt, hogy a család többször is felragasztotta a tapétát az egyik szobában, de másnapra a szellemek miatt mindig levált. Ennyire emlékszem belőle. Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehetett ez?  Smile

Kiegészítés: A '90-es évek elején láttam a tévében, szóval az a legvalószínűbb, hogy '80-as évekbeli film volt.
Sziasztok!

Egy sorozat epizódot keresek. Szerintem tuti valamilyen CSI, NCIS, Bones, Criminal Minds vagy hasonló sorozat egyik része lehetett. Arra emlékeszem, hogy a gyilkosságot úgy követték el, hogy egy mikrohullámú sütőt buheráltak meg (talán úgy, hogy levették az ajtón lévő fekete fóliát) és egy férfi épp valamit melegített, belenézett a sütőbe és a sugárzás kiégette a szemét. Emlékszik valaki, hogy ez melyik sorozatban volt?
Sziasztok.

Láttam régen egy francia filmet, középkorú cigány fickó bujkál, csavarog falvakban, erdőkben 8-10 éves fiával, a gyermek anyja keresteti.
Így hirtelen nem sokkal többre emlékszem, talán a gyermek bejár a faluba és szerelmes lesz egy ottani lányba, majd az apja egyedül bujkálhat tovább, lassan-lassan okafogyottan... Hátha valakinek ennyiből beugrik, szerintem amúgy jó film volt.
Melyik volt az a nem túl régi film (5-10 éves), amiben azt hiszem helikopter pilóta volt a srác, aki megismerkedik valami csajjal, és valamiért menekülniük kell?
A film úgy ér véget, hogy helikopterrel repülnek, és kérdezi a srác, hogy merre menjenek. A lány felfelé mutat, és a srác felhúzza a gépet az egekbe.
Kb el is hangzik a filmben a lánytól a kérdés, hogy milyen magasra tud felszállni egy helikopter.
Oldalak: 1 2 3 4