Rangigénylés visszatérő fordítóknak és szinkronpötyögőknek - Nyomtatható verzió +- Super Subtitles Fórum - A feliratok.eu hivatalos fóruma (https://forum.feliratok.eu) +-- Fórum: Nyilvános fórumok (https://forum.feliratok.eu/forumdisplay.php?fid=4) +--- Fórum: Kérések, kérdések, köszönetnyilvánítás (https://forum.feliratok.eu/forumdisplay.php?fid=30) +--- Téma: Rangigénylés visszatérő fordítóknak és szinkronpötyögőknek (/showthread.php?tid=31) |
Rangigénylés visszatérő fordítóknak és szinkronpötyögőknek - Mor Tuadh - 2018-01-03 Akinek a régi fórumon fordítói/szinkronpötyögői rangja volt és kérné vissza, az kommenteljen ide, és beállítjuk. RE: Fordítói és szinkronpötyögői rang igénylése - Ashy - 2018-01-03 Akkor elsőként jelentkeznék a korábbi szinkronpötyögői rangomért, köszönöm RE: Fordítói és szinkronpötyögői rang igénylése - rhenie - 2018-01-03 Én fordítói rangot szeretnék RE: Fordítói és szinkronpötyögői rang igénylése - Hegeman - 2018-01-03 Én is fordítói rangot szeretnék. RE: Fordítói és szinkronpötyögői rang igénylése - bekdaniel - 2018-01-03 Sziasztok! Szeretném a fordítói rangomat igényelni. RE: Fordítói és szinkronpötyögői rang igénylése - Menzer - 2018-01-03 Sziasztok! Én is a fordítói rangomat szeretném igényelni. Előre is köszönöm! RE: Fordítói és szinkronpötyögői rang igénylése - Alias - 2018-01-03 Fordító rangot kérnék. RE: Fordítói és szinkronpötyögői rang igénylése - Kai_Subs - 2018-01-03 Hahó! Fordítói rangot, pls! RE: Fordítói és szinkronpötyögői rang igénylése - subsbird - 2018-01-03 Hali! Én is fordítói rangot szeretnék. Köszi! RE: Fordítói és szinkronpötyögői rang igénylése - murcee - 2018-01-03 Sziasztok! Most regisztráltam, egyből fordítónak mutatott, de a rend kedvéért azért megigénylem a fordítói rangot itt is! Köszi! RE: Fordítói és szinkronpötyögői rang igénylése - Maci Laci - 2018-01-03 Én is kérem szépen vissza Köszönöm, meg is van. RE: Fordítói és szinkronpötyögői rang igénylése - Elijah - 2018-01-03 Én szinkronpötyögői rangot szeretnék. RE: Fordítói és szinkronpötyögői rang igénylése - George Bailey - 2018-01-03 Én is kérném szépen vissza a fordítói rangomat. RE: Fordítói és szinkronpötyögői rang igénylése - sztamas - 2018-01-03 Szinkronpötyögői rangot szeretném igényelni ismét RE: Fordítói és szinkronpötyögői rang igénylése - CicMax - 2018-01-03 Kérném nyávognám én is vissza a fordítói rangomat! Köszimiau. RE: Fordítói és szinkronpötyögői rang igénylése - BCsilla - 2018-01-03 Én is szeretném a fordítói rangomat. RE: Fordítói és szinkronpötyögői rang igénylése - pancakespeedy - 2018-01-03 ide (hisz ez volt az utasításban) Én is szeretném kérni a fordítóit! Köszi! RE: Fordítói és szinkronpötyögői rang igénylése - Ági - 2018-01-03 Fordítóhercegnői rangot lehet kérni? RE: Fordítói és szinkronpötyögői rang igénylése - pokolfajzat - 2018-01-03 fordító, köszi RE: Fordítói és szinkronpötyögői rang igénylése - pittyke - 2018-01-03 Előre is köszi a fordítói titulust... és ha lehet, kérek még 2 fél kevertet nekem meg 1 kisjaffát a tesómnak |