![]() |
Sport - Nyomtatható verzió +- Super Subtitles Fórum - A feliratok.eu hivatalos fóruma (https://forum.feliratok.eu) +-- Fórum: Nyilvános fórumok (https://forum.feliratok.eu/forumdisplay.php?fid=4) +--- Fórum: Csevegés mindenféléről (https://forum.feliratok.eu/forumdisplay.php?fid=16) +--- Téma: Sport (/showthread.php?tid=53) |
RE: Sport - csiri bá - 2024-07-06 A szövetség irányelvei alapján Cucurella keze nem volt természetellenes helyzetben, amikor találkozott a labdával. Az UEFA még a torna előtt, június 12-én ismertette a szabályokat a büntetőkre vonatkozóan is, és ott az a döntés született, hogy nem ítélnek tizenegyest abban az esetben, ha a labda a védő testéhez közeli, függőleges helyzetben lévő karját találja el. Pedri vélhetően térdsérülést szenvedett, amiért Toni Kroost már a meccs elején ki kellett volna állítani. ![]() RE: Sport - George Bailey - 2024-07-06 Csak nekem tűnik úgy, mintha visszatértünk volna az F1-et illetően a '60-as évekbe, amikor az angolok voltak a sportág főszereplői...? Graham Hill, John Surtees és Jim Clark. ![]() Lewis Hamilton, George Russell és Lando Norris. ![]() Reméljük, a mostaniak közül egyikük sem végzi olyan tragikusan, mint tette Jim Clark 1968-ban a Német Nagydíjon (versenybalesetben elhunyt) és Graham Hill, aki 1975-ben helikopter-balesetben vesztette életét (nem érte meg, hogy meglássa, amint fia 21 évvel később szintén bajnok lett). RE: Sport - George Bailey - 2024-07-07 Egy nyeretlen 2022-es szezon után, egy nyeretlen 2023-as szezon után, 945 nyeretlen nap után ismét a dobogó legfelső fokán, mindezt a silverstone-i, hazai pályán (na ezt szépen megfogalmaztam, ritkán dicsérem magamat, de most megteszem). ![]() ![]() Hogy mit hoz a jövő, nem tudni, de hogy száraz körülmények között is maga mögött tudta tartani úgy a McLarent, mint a Red Bullt, elég sok bizakodásra ad okot a szezon hátralévő részét illetően. Persze nem bajnoki címről álmodok, hanem esetleg még pár győzelemről. Továbbra is fenntartom a véleményemet, hogy nem a McLaren és a Mercedes lépett előre ekkorát, hanem a Red Bull esett vissza (valamivel nyakon csípték őket). Persze elhiszem, hogy ezek is fejlődtek, de ekkorát önerőből nemigen lehet. Elnézve a Ferrari és a Mercedes formáját sokakban felmerül a kérdés, hogy jól döntött-e Hamilton a 2025-ös ferraris átigazolást illetően, de itt nem 2025-ön van a lényeg, hanem az új korszakon, 2026-on, és most jósolja meg valaki, mely csapat lesz akkor elől. De ha nem is jön össze a Ferrarival a hőn áhított 8. vb-cím, évi 100 millióért nagyobb csalódás sose érje az embert. RE: Sport - George Bailey - 2024-07-09 Úgy üljetek le a képernyők elé ma este, elvtársak, hogy döntőt fogtok nézni, ugyanis aki ma nyer, az viszi haza vasárnap este a győztes trófeát.
spoiler:
RE: Sport - Maminti - 2024-07-10 (2024-07-09, 13:46:15)George Bailey Írta: Úgy üljetek le a képernyők elé ma este, elvtársak, hogy döntőt fogtok nézni, ugyanis aki ma nyer, az viszi haza vasárnap este a győztes trófeát. Így, hogy a spanyolok győztek, valószínű igazad van. De, hajrá Hollandia! ![]() RE: Sport - George Bailey - 2024-07-10 (2024-07-10, 08:52:01)Maminti Írta: Így, hogy a spanyolok győztek, valószínű igazad van. Akkor már inkább Anglia. ![]() Drukkoltam a franciáknak, de azok alapján, amit ezen az Eb-n mutattak, azon is csodálkozom, hogy egyáltalán idáig eljutottak. ![]() A spanyolok nyerik. Nem drukkolok nekik, de a vak is látja, hogy ők a legjobbak, meg az alapján, amit a németek elleni mérkőzésükön láthattunk, azt kell mondjam, hogy az irányitószobábaban odafönt is nekik drukkolnak. RE: Sport - Maminti - 2024-07-12 (2024-07-10, 10:27:48)George Bailey Írta:Igazad van, valóban a spanyolok a legjobbak. Én sem drukkolok nekik (sosem is drukkoltam), de elismerem őket.(2024-07-10, 08:52:01)Maminti Írta: Így, hogy a spanyolok győztek, valószínű igazad van. Általában az angoloknak szurkolok, de amit ezen az EB-n műveltek, katasztrofális, kivéve talán a hollandok elleni meccsen. Igaz, sokan kétségbe vonják a 11-es jogosságát. Nagy meglepetés lenne, ha megvernék a spanyolokat. Egyébként a hollandoknak két dolog miatt szurkoltam. Egyrészt az angol csapat pocsék játéka, másrészt a szurkolóik miatt. ![]() RE: Sport - George Bailey - 2024-07-14 Na erre ki fogadott volna? ![]() https://racingline.hu/forma-1/ralf-schumacher-coming-out-meleg-homoszexualitas/2024/07/14/?feed_id=16004&_unique_id=66943889f1f6f RE: Sport - csiri bá - 2024-07-18 https://index.hu/sport/motorsport/2024/07/17/formula-1-lando-norris-hungaroring-magyar-nagydij/ ![]() ![]() RE: Sport - George Bailey - 2024-07-20 Nem ezt mondom én is már egy jó ideje? Akkor még mindenki őrültnek tartott, most meg látnoknak vagyok kikiáltva. ![]() https://hu.motorsport.com/f1/news/spanyol-f1-es-kommentator-az-fia-illegalis-megoldast-talalt-a-red-bull-autojan/10636413/ RE: Sport - csiri bá - 2024-07-21 azt állította, hogy két csapat is azt mondta neki úgy véli ![]() Perezt meg már évekkel ezelőtt ki kellett volna rúgni és max ládaderbin indulhasson... Vicc az az ember... Most is sikeresen lezúzta a verdát már a Q1-ben... A szokásos bla.bla.bla... RE: Sport - George Bailey - 2024-07-21 Gratula Oscarnak, már a debütálása óta csak idő kérdése volt, mikor lesz meg a győzelem. Tavaly óta mondom, hogy a fiatalok közül, akikre érdemes odafigyelni, azok a McLaren pilóták (a Ferrarisokra a legkevésbé sem). Lando, fiam, igy soha nem leszel bajnok. Max, Lewis, Fernando, Seb vagy Michael ilyesmit sosem tett volna. Legfeljebb Massa, de te nem Massa akarsz lenni. ![]() Nincs bajnoki csata, de féltávnál 7 különböző futamgyőztes... voltak ennél rosszabb szezonok is. Kis retro feeling... back to 2021. ![]() ![]() RE: Sport - George Bailey - 2024-07-23 Micsoda élvezet lesz nézni a szezon hátralevő részét. Max ütközni fog a félmezőnnyel (de jaj annak, aki ugyanezt meri tenni vele), üvölteni fog a rádióban meg a sajtótájékoztatókon. ![]() Az év első negyedében is még azt mondtam, hogy a tavaly-tavalyelőtt látott tetemes Red-Bull előny kitart 2025 végéig. Hát, tévedtem. Mi áll e mögött, biztosan nem tudni, de hogy a McLarennek már csak bottal üthetik a nyomát, az tény, és a Mercedes is kb az ő szintjükön van. Ilyenkor látszik meg, ki a férfi, és ki az elkényeztetett hülyegyerek. Egy-két, ha nem is kiesés, de kevés pontot érő, gyenge szereplés, és nagyon nyitottá válhat a vb csata közte és Norris között (és itt volt balfasz a McLaren, hogy hagytak eldobni 7 pontot Norrisnál, aki lement kutyába. Márpedig a nagy bajnokokat sokan utálták, kifütyölték, seggfej, bunkónak nevezték, de ez az ára annak, hogy igazi bajnok légy (láttuk mi a 2007-es magyar időmérőt, a 2013-as maláj futamot, a 2022-es brazil, stb). RE: Sport - George Bailey - 2024-07-28 Részben sajnálom Russelt, de a szabály az szabály. Kicsit a 2008-as Belga Nagydíjat juttatja eszembe, amikor pár órával a futam után elvették Hamilton győzelmét (25 másodperces büntetéssel 3. lett), most meg az élet visszaadta. Igaz, akkor (2008-ban) nagy bajnoki csatában volt, idén nem, de attól a győzelmet még elfogadja az ember. Ha jól tudom, ez a 105. ![]() https://hu.motorsport.com/f1/news/breking-lewis-hamilton-gyozott-kizartak-george-russellt/10639974/ ![]() Jöhet a nyári szünet. RE: Sport - Blackpanther - 2024-07-28 Idézet:Ágoston László Ágoston László RE: Sport - Szaszika - 2024-07-30 Valszeg ez lesz minden idők legeredménytelenebb olimpiája a magyaroknak talán összejön 1-3 arany ezüst bronz talán.. RE: Sport - George Bailey - 2024-10-12 Minden betű előtt megállítottam, hogy lássam, nekem ki jut róla eszembe (már ha valaki egyáltalán), és azt kell mondjam, hogy minden betűről, - lehet, hogy tudtam, de - hirtelen nekem sem jutott mindig valaki eszembe. Ha bárki le akarja tesztelni tudását, ne feledje, csak olyan pilóták jöhetnek szóba, akik legalább 100 futamon részt vettek, tehát a Fangiók meg az egyéb '50-es évek pilótái nem (akkoriban 6-7-8 futam, ha volt egy évben).
Spoiler:
RE: Sport - George Bailey - 2024-10-31 Hatalmasat változott a világ sokunk számára az elmúlt egy évben, én már csak tudom. Kinek rosszabbra fordultak a dolgok, kinek jobbra. ![]() ![]() RE: Sport - George Bailey - 2024-11-02 Itt szálltak el az utolsó bajnoki remények, sajnos. ![]() ![]() RE: Sport - csiri bá - 2024-11-24 Verstappen tavaly 10 futamgyőzelem zsinórban, idén 10 győzelem mentes futam zsinórban. És 4 bajnokság zsinórban... ![]() ![]() https://x.com/McLarenF1/status/1860586876010131836 |