Helyzetjelentések - Nyomtatható verzió +- Super Subtitles Fórum - A feliratok.eu hivatalos fóruma (https://forum.feliratok.eu) +-- Fórum: Nyilvános fórumok (https://forum.feliratok.eu/forumdisplay.php?fid=4) +--- Fórum: Bejelentések (https://forum.feliratok.eu/forumdisplay.php?fid=29) +--- Téma: Helyzetjelentések (/showthread.php?tid=108) |
Shetland - norfren - 2018-02-12 Hamarosan indul a BBC-n a Shetland 4. évada 6 epizóddal. A korábbiakhoz hasonlóan fordítani fogom - Norf RE: Sorozatfordítás bejelentése - vyland - 2018-02-15 Na csak kinyögtem magamból: El Chapo 2x12 a helyén, így a sorozat 2. évadát kivégeztem. Have fun! RE: Sorozatfordítás bejelentése - Alice - 2018-02-18 Életjel: A When Calls The Heart 4x07 nyersfordításával ma elkészülök, jövő héten szeretném hozni a véglegesítettet. A lebetegedés és a folyományai miatt sajna gyakorlatilag 3 hét kiesett, minden utolérési ütemtervem pedig szét , de most már visszatérek az élők világába! Az 5. évad ma (02.18) indul, amit természetesen viszek, amint elkészültem a 4. évaddal, és a 5x00 ünnepi duplarésszel. A rajongónak kitartás! RE: Sorozatfordítás bejelentése - vandathevampire - 2018-02-18 Endeavour 5x01 - 71% RE: Sorozatfordítás bejelentése - DennyKeh - 2018-02-18 The Good Place 2x09 - "Best Self" beküldve. Jó Szórakozást hozzá anneshirley83 nevében is! RE: Sorozatfordítás bejelentése - wWolfff - 2018-02-19 Sziasztok! Rég adtam hírt magamról, de ennek oka volt. Az történt ugyanis, hogy még Decemberben volt egy súlyosabb bringabalesetem. Jó pár bordám bánta a dolgot és a jobb térdemet is csúnyán beütöttem. Egyszóval fájt mindenem. Az alvással is gondjaim voltak, nemhogy monitor előtt ücsörögni órákat. Mentség nem mentség, ez van... Mostanra jöttem rendbe teljesen, és a napokban már elő is vettem a Freakisht és belekezdtem a soron következő részbe. Igyekszem mihamarabb befejezni. A továbbiakkal meg majd haladgatok, te közben kis továbbképzésen kell részt vennem, ami májusi vizsgával zárul. Utána bele tudok kapcsolni. Addig meg, ahogy sikerül. W RE: Filmfordítás bejelentése - JollyR - 2018-02-19 (2018-01-25, 20:46:12)JollyR Írta: Elvállalom a What happened to Monday (Seven sisters) fordítását. Jelenleg kb. 66%-on, tehát a 2/3-a kész van. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Kai_Subs - 2018-02-19 American Crime Story (aka. American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace) - 2x03 - A Random Killing (HDTV-BATV, HDTV-AFG, HDTV-RMX, 720p-BATV, 720p-PSA, 720p-RMTeam) magyar felirat beküldve.
Jó szórakozást DennyKeh nevében is! Igyekszünk a maradék 2 résszel is, ahogy időnk engedi. Jó szórakozást! Kai RE: Sorozatfordítás bejelentése - Maci Laci - 2018-02-19 Waco 1x04 magyar postázva. Aki eddig is megköszönte, annak nagyon szívesen és jó szórakozást hozzá. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Mougrimm - 2018-02-20 Ahoj mindenki. Átküldtem ellenőrzésre Szandiinak az End of the F***ing World c. sori hatodik részét, és már fordítom is a hetediket. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Szandii - 2018-02-20 (2018-02-20, 10:25:08)Mougrimm Írta: Ahoj mindenki. Átküldtem ellenőrzésre Szandiinak az End of the F***ing World c. sori hatodik részét, és már fordítom is a hetediket. Szia! Még ne kezdj neki légyszi, várd meg, míg belenézünk a hatosba! Ezekhez amúgy sincs jó időzítésű felirat, így ha a fordítás után időzítjük be, akkor a formai dolgokban tuti lesz hiba. RE: Sorozatfordítás bejelentése - anneshirley83 - 2018-02-21 Alias Grace Kikávi-t bedarálta az érettségire való felkészülés. Úgyhogy egy jó ideig nem fordít. Viszont átküldte nekem, amit az 5-ösből megcsinált, és én majd befejezem. Jövő hétvégére tudom biztosan ígérni, mert most nekem is határidős munkám van. A 6-ost is megcsinálom majd. Ha abba van kedve valakinek besegíteni, keressen meg! RE: Sorozatfordítás bejelentése - vandathevampire - 2018-02-21 Endeavour 501 - 100% Beküldve! Enjoy Hamarosan jön a többi. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Maci Laci - 2018-02-22 Waco 1x05 elkezdve. TBS.1080p release erősen hibás, ne szedje le senki: "Freeze frame at beginning inside 1 minute and also it was repeated." "This torrent should be deleted. Audio glitches throughout the episode." Ezért a 720p.bamboozle (ami amúgy ugyanaz a verzió, mint a TBS) és az ION10/AMZN release-khez készül a felirat. Update: a 720p.bamboozle szintén hibás, mint a tbs, csak ott nem az elejétől, hanem kb a 6. perctől vannak benne erős hibák (hang és kép is), megy a kukába... RE: Sorozatfordítás bejelentése - DennyKeh - 2018-02-23 This Is Us 2x15 - "The Car" beküldve. Jó Szórakozást hozzá subsbird & falakta2003 nevében is! RE: Sorozatfordítás bejelentése - Maci Laci - 2018-02-23 Waco 1x05 magyar, postázva. A tegnap már jelzett ION10 és társai release-hez, az hibátlan. P.S.: Mára csak elkészült repack a tbs release-ből, ha leér ahhoz is készítek időzítést és küldöm. Update: kész, beküldve... RE: Sorozatfordítás bejelentése - Kai_Subs - 2018-02-25 American Crime Story (aka. American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace) - 2x04 - House by the Lake (HDTV-SVA, HDTV-AFG, HDTV-RMX, 720p-AVS, 720p-PSA, 720p-RMTeam) magyar felirat beküldve. Jó szórakozást DennyKeh nevében is! Kai RE: Sorozatfordítás bejelentése - Alice - 2018-02-25 When Calls The Heart 4x07 beküldve, jó szórakozást! 4x08-ot holnap kezdem, a haladás a túlórahegyek hullámzásának függvénye, ehh. RE: Filmfordítás bejelentése - pilgrim777 - 2018-03-03 Same Kind of Different as me 2017 c. fim felirata: elvileg kész, átnézés alatt. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Mor Tuadh - 2018-03-04 Helyzetjelentések + infók: Altered Carbon: a tervek szerint ma éjjel kapom meg a kész feliratot, utána munkától/túlórától függőn 1-2 napon belül átnézem, a 7. rész is jön legkésőbb jövő hétvégén, úgy tervezem Runaways: a befejező rész tervek szerint valamikor jövő héten jön majd Jessica Jones: mindjárt kezd a 2. évad, megcsináljuk projektben, de ez is kényelmesebb tempójú projekt lesz, szóval türelem The Expanse: 3. évad jön április 11-én, visszük tovább Premierdátumra vár: 12 Monkeys s4 és Man in the High Castle s3 Szabadidőre vár: Con Man s2 |