Sorozatfordítás bejelentése - Nyomtatható verzió +- Super Subtitles Fórum - A feliratok.eu hivatalos fóruma (https://forum.feliratok.eu) +-- Fórum: Nyilvános fórumok (https://forum.feliratok.eu/forumdisplay.php?fid=4) +--- Fórum: Bejelentések (https://forum.feliratok.eu/forumdisplay.php?fid=29) +--- Téma: Sorozatfordítás bejelentése (/showthread.php?tid=7) |
RE: Sorozatfordítás bejelentése - J1GG4 - 2018-09-20 (2018-09-20, 19:57:19)mrgreen Írta: Sziasztok! A neveden van, nem kell minden évadot külön foglalni, a tiéd a sorozat. RE: Sorozatfordítás bejelentése - timrob - 2018-09-28 Sziasztok! Elvinném a Mom fordítását. RE: Sorozatfordítás bejelentése - LXS 5i - 2018-10-02 Twitteren jeleztem de ide is írom: Strangers elkezdve. Lassan haladok, de biztosan RE: Sorozatfordítás bejelentése - BCsilla - 2018-10-02 Sziasztok! Az Outlander 4. évadát @kissoreg egyedül viszi, az 5. évadtól remélhetőleg újra tudok csatlakozni. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Mor Tuadh - 2018-10-02 Az Amazon által berendelt "The Wheel of Time" sorozatot foglalom. RE: Sorozatfordítás bejelentése - meme - 2018-10-03 Sziasztok, úgy látom a 13 reasons why 2. évadának még nincs fordítója, én vállalnám, mivel a Suits most úgyis szünetel. meme RE: Sorozatfordítás bejelentése - Mor Tuadh - 2018-10-05 The Mandalorian, Star Wars-sorozat a Disney Playre, foglalom. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Vendetta - 2018-10-06 Helló! A Hulu új sorozatának, az "Into the Dark"-nak szeretnék nekiállni! Köszönöm a lehetőséget! RE: Sorozatfordítás bejelentése - Vendetta - 2018-10-06 Sziasztok! A Neo Yokio című animációs sorit fordítanám, az első részt már beküldtem... RE: Sorozatfordítás bejelentése - JohnnnnnY - 2018-10-08 Sziasztok! A The Hollow animációs netflix sorozat fordításának szeretnék nekilátni. Úgy vettem észre, hogy fordítót keres. (IMDB) Valamint amennyiben még nincs rá jelentkező a Castlevania animációs netflix sorozat 2. évadát szeretném majd fordítani amikor megjelenik. Amennyiben van már rá jelentkező, csak nem vettem észre szívesen besegítenék majd neki! (IMDB) RE: Sorozatfordítás bejelentése - Szandii - 2018-10-09 Sajnos a 3. résszel sem győzött meg 100%-osan a Manifest, legalábbis ahhoz, hogy hetiben fordítsam, így szeretném leadni. Viszont adok neki még 1-2 résznyi esélyt, és ha jó irányba kezdenek el haladni, akkor ha vége az évadnak, lehet, hogy lefordítom, ha addig más nem viszi el. Valamint vinném a Titanst, ami most pénteken indul. RE: Sorozatfordítás bejelentése - timrob - 2018-10-10 Megpróbálkozom a Flash fordításával. RE: Sorozatfordítás bejelentése - J1GG4 - 2018-10-10 (2018-10-10, 22:11:41)timrob Írta: Megpróbálkozom a Flash fordításával. Beírtalak hozzá. Az oldalra formázott YYeTset tettem ki, hacsak nem szereted jobban a subspediát, az is van már. RE: Sorozatfordítás bejelentése - timrob - 2018-10-11 (2018-10-10, 22:34:33)J1GG4 Írta:(2018-10-10, 22:11:41)timrob Írta: Megpróbálkozom a Flash fordításával. Köszönöm, a jövőben élek vele! De a világért sem törtem volna meg a "hagyományt" hogy addic7edbe kezdem el fordítani, hogy utána átidőzíthessem RE: Sorozatfordítás bejelentése - Mr. Bishop® - 2018-10-14 A november 18-án induló Escape at Dannemora sorozat fordítását jelenteném be, köszönöm! Escape at Dannemora IMDB RE: Sorozatfordítás bejelentése - pokolfajzat - 2018-10-15 Nem látok infót róla, de ha szabad még, @anneshirley83 és én visszük a Little Drummer Girlt. Elvileg október 28 a release. Sorozatfordítás bejelentése - ThomasCat - 2018-10-16 Sziasztok! Bele szeretnék vágni a 2018-as "Magnum P.I." fordításába. A régiből mind a 7 évadot láttam, talán tudok ezáltal is hozzáadni kicsit az érzéshez... A héten éppen van időm, neki is esem!!! RE: Sorozatfordítás bejelentése - Mr. Bishop® - 2018-10-18 Sziasztok! Kénytelen-kelletlen válok meg az #EscapeAtDannemora sorozat fordításától, hiszen az HBO GO rögtön másnap a műsorára tűzi szinkronosan, úgyhogy vegyétek le a nevemről, kérlek! Köszönettel, Bishop RE: Sorozatfordítás bejelentése - galina - 2018-10-21 Sziasztok! Leadom az AHS-t, Kai viszi tovább. galina RE: Sorozatfordítás bejelentése - Segédmunkás - 2018-10-21 Sziasztok!
Belefogok ebbe a Collateral minibe, aztán meglátjuk, okés?
|