![]() |
Sorozatfordítás bejelentése - Nyomtatható verzió +- Super Subtitles Fórum - A feliratok.eu hivatalos fóruma (https://forum.feliratok.eu) +-- Fórum: Nyilvános fórumok (https://forum.feliratok.eu/forumdisplay.php?fid=4) +--- Fórum: Bejelentések (https://forum.feliratok.eu/forumdisplay.php?fid=29) +--- Téma: Sorozatfordítás bejelentése (/showthread.php?tid=7) |
RE: Sorozatfordítás bejelentése - Spencer - 2018-10-21 Újonckodok egy kicsit. A teljesség igénye nélkül lefordítanám a Netflix szeptember végén érkezett animációs sorozatát, címe: Hilda. RE: Sorozatfordítás bejelentése - JanettC - 2018-10-21 Sziasztok! El szeretném kezdeni a Haters Back Off fordítását ![]() RE: Sorozatfordítás bejelentése - BK88subs - 2018-10-29 Sziasztok! Mivel úgy látom, nincs fordítója az UnRealnek így szeretném felkarolni a 3. és 4. évadot. Előre is köszi! RE: Sorozatfordítás bejelentése - csabaas - 2018-10-30 Üdv! Bocs, hogy csak ilyen formában, de a lányom volt olyan kedves, hogy lefordította az Anne 2. évad 7. részét, nekünk bejött, ti meg elmondjátok a véleményeteket, ha lesz..köszi és bocsi !! RE: Sorozatfordítás bejelentése - J1GG4 - 2018-11-01 markkal lefoglaljuk a frissen berendelt Penny Dreadful: City of Angelst. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Kai_Subs - 2018-11-02 @Menzer és én arra a döntésre jutottunk, hogy leadjuk az új Charmed sorozat fordítását, mert nagyon nem jön be az irány, amit vettek. Az 1x3 meg elkészül, de a következő résztől fordítót keres a sorozat. RE: Sorozatfordítás bejelentése - WybieSnicket - 2018-11-03 Sziasztok! Szeretném lefoglalni A Series of Unfortunate Events második évadát, ha ez nem ütközik problémába, ha minden jól megy, négy hónapon belül el tudok vele készülni. További jó munkát! RE: Sorozatfordítás bejelentése - Szepy - 2018-11-03 Sziasztok! Érdekelt, úgyhogy belekezdtem a Deutschland 86 fordításába. Gyors nem igazán lesz, inkább mellékesen csinálgatnám a részeket. Úgy láttam, nem kapkodnak érte. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Kazimir2 - 2018-11-05 (2018-11-02, 18:56:37)Kai_Subs Írta: @Menzer és én arra a döntésre jutottunk, hogy leadjuk az új Charmed sorozat fordítását, mert nagyon nem jön be az irány, amit vettek. Az 1x3 meg elkészül, de a következő résztől fordítót keres a sorozat. Sziasztok! Ha nincs rá rutinos jelentkező, akkor újoncként megpróbálkoznék a Charmed sorozat folytatásával a 4. résztől, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle! RE: Sorozatfordítás bejelentése - valcsi - 2018-11-07 Sziasztok! Szeretném elkezdeni a Station 19 fordítását. Kezdőként nem leszek egy villám, de igyekezni fogok. ![]() RE: Sorozatfordítás bejelentése - Mor Tuadh - 2018-11-08 Foglalnám ezt az Altered Carbon animét is, aztán majd meglátjuk, hogy tetszik-e annyira, hogy fordítjuk is. Ha valaki szeretné vinni, nyugodtan keressen, és ha esetleg nem jönne be nekem, vagy nem lenne rá időm, szívesen átpasszolom majd neki. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Doge - 2018-11-08 Death and Nightingales fordítását elvállalhatom(amint kijön), ha még nem tette senki sem. RE: Sorozatfordítás bejelentése - vbalazs91 - 2018-11-10 A fordítókkal egyeztetve a The Good Place 3. évadához a továbbiakban hivatalos feliratok kerülnek ki. Más verziókhoz való időzítések várhatóak majd a részekhez a közeljövőben. RE: Sorozatfordítás bejelentése - anneshirley83 - 2018-11-10 Az A.P. Bio az 1X7-től fordítót keres. Az 1X5-6 nálam van még, azt jövő héten beküldöm. RE: Sorozatfordítás bejelentése - kissoreg - 2018-11-10 Sziasztok, Szeretném elvállalni az előzhető státuszban lévő Future man projekt koordinálását és természetesen majd az el nem vállalt részek lefordítását ![]() Írjátok meg, lehetséges-e ezt így, mert én már össze vagyok zavarodva ![]() A szabályzat szerint csinálhatok ilyet, elvileg lehet előzni, hivatalosan nem lett jelezve sehol, hogy folytatva van, én megcsinálnám belátható időn belül, szóval? # # RE: Sorozatfordítás bejelentése - vbalazs91 - 2018-11-10 Minden sorozatomat leadom, vállalhatóak. RE: Sorozatfordítás bejelentése - KárolyFogas - 2018-11-12 Elkezdtem fordítani a The Mechanism (O Mecanismo) sorozatot. Viszonylag elfoglalt ember vagyok, nagyságrendileg kéthetente várható egy-egy rész lefordítása tőlem. Tetszik a sorozat, életem első fordítása, de próbálok nem csalódást okozni. ![]() Üdv, EfKarell RE: Sorozatfordítás bejelentése - anneshirley83 - 2018-11-12 Szeretném lefoglalni a Mrs. Wilson fordítását, ami november 27-én indul a BBC-n. Ha valaki betársulna, nyugodtan csatlakozzon. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Doge - 2018-11-13 Sziasztok, meg akadt a szemem a Norsemen sorozaton és láttam, hogy FORDÍTÓT KERES gondoltam mivel szabad vagyok 6. részt be tudok vállalni de ezek előtt még végignézem az első évadot és tanulmányozom annak a feliratát ha csak nincs valakinek valami ellenvetése. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Mr. Bishop® - 2018-11-14 Ezt szeretném fordítani: ![]() Tabula.Rasa.S01.720p.NF.WEB-DL.DD5.1.x264-NTG |