![]() |
Sorozatfordítás bejelentése - Nyomtatható verzió +- Super Subtitles Fórum - A feliratok.eu hivatalos fóruma (https://forum.feliratok.eu) +-- Fórum: Nyilvános fórumok (https://forum.feliratok.eu/forumdisplay.php?fid=4) +--- Fórum: Bejelentések (https://forum.feliratok.eu/forumdisplay.php?fid=29) +--- Téma: Sorozatfordítás bejelentése (/showthread.php?tid=7) |
RE: Sorozatfordítás bejelentése - St4nt0N - 2019-03-10 Különféle okokból mégsem tudom vállalni a Fleabag 2. évadának lefordítását. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Lucille - 2019-03-11 Újoncként szeretném foglalni a Mr Inbetweent, ha lehetséges https://www.imdb.com/title/tt7472896/ A mentorom anneshirley lesz. Köszönöm, Lucille. RE: Sorozatfordítás bejelentése - glitterpuffin - 2019-03-12 Sziasztok! Nyomorultak minisorozatot (2018) lefordítanám. RE: Sorozatfordítás bejelentése - anneshirley83 - 2019-03-13 (2019-03-12, 18:31:25)glitterpuffin Írta: Sziasztok! Ha kell, vállalom a mentorálást. RE: Sorozatfordítás bejelentése - CsikiAttila - 2019-03-14 Sziasztok, elkezdeném az After Life fordítását. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Zire - 2019-03-20 Szeretném leadni a korábban előfoglalt Gentleman Jack c. sorozatot. RE: Sorozatfordítás bejelentése - pokolfajzat - 2019-03-25 Fájó szívvel, de szabaddá teszem a Line of Duty-t, ![]() Ha senki sem fordítja, akkor folytatom majd, de az biztos, hogy csak hetek múlva tudom elkezdeni. RE: Sorozatfordítás bejelentése - tdani93 - 2019-03-31 Sziasztok! Bepróbálnám a The Code című áprilisban induló sorozat fordítását. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Riximus - 2019-04-06 Ahogy @teddypicker korábban jelezte, nem fordítjuk tovább az Umbrella Academyt. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Lucille - 2019-04-07 Elvállalnám a Good Girls 2. évadának fordítását. A mentorom anneshirley lesz. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Mor Tuadh - 2019-04-08 A sorozataim jövőbeli sorsáról pár infó: Altered Carbon: mivel ömlenek a netflixes feliratok, nem látom értelmét vinni a második évadot, vagy egyből kap feliratot majd, vagy nem sokat kell rá várni úgysem, szóval részemről leadom a projektet. Altered Carbon: Resleeved: ugyanez a helyzet, ezt el se fogom kezdeni. Runaways: a második évadot még befejezzük, de a harmadikat már nem viszem. Azt még megkérdezem a többiektől, akikkel sok részt csináltunk, hogy valaki át akarja-e venni, ha nem, akkor szabad rablás lesz ez is. The Expanse, The Man in the High Castle: ezeket tervezem vinni tovább. Előfoglalások: The Wheel of Time, The Mandalorian - ezeket jelen állás szerint tervezem továbbra is, aztán majd meglátjuk, mennyire férnek bele az életembe, ha megérkeznek. RE: Sorozatfordítás bejelentése - katie - 2019-04-10 Sziasztok! A 'The Society' (2019) c. sorozatot fordítanám, ami május 10-től érkezik! RE: Sorozatfordítás bejelentése - ac3 - 2019-04-10 Sziasztok! 2 rész után megválok a The Fixtől, sajnos az én várakozásaimat is alulmúlta, és ahogy érzékeltem a legtöbb nézőét is. Nekem ez sajnos most nem fér bele. RE: Sorozatfordítás bejelentése - kissoreg - 2019-04-11 Sziasztok, Leadnám a 3%-ot, és a The Witcher előfoglalásomtól is megválnék. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Bender - 2019-04-15 Sziasztok! Nehéz szívvel, de meg kell hoznom pár döntést. Először is, Discovery: ezen a héten lesz az évadzáró, végigvisszük Adamával. Marvel's Cloak and Dagger: az első két részt még be fogom fejezni, de a harmadik résztől muszáj vagyok leadni (remélhetőleg fordítóra talál, ha nem, esetleg egy lassú tempó mellett befejezem) Lucifer: bő egy hónap van a bemutatóig, és addig a napig nem igazán tudhatjuk, a Netflix készül-e premieres magyar felirattal vagy sem, de majd meglátjuk. Netflixes magyar felirat esetére semmiképpen sem fogom vinni a sorozatot, egyébként van rá egy halovány esély. Térjünk vissza rá május legelején. Agents of SHIELD: habár ez a sorozat nőtt leginkább a szívemhez, szintén ugyanolyan helyzetben van, mint a Lucifer. Térjünk vissza rá május legelején. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Mor Tuadh - 2019-04-15 Összedobtam a previouslyt a GoT 8x01-hez, ebben a release-ben már benne van, majd cseréljük a többit is. (REPACK.WEB.720p-MEMENTO, WEBRip.720p-PSA, REPACK.WEB.720p-RMTeam, REPACK.WEB.1080p-MEMENTO, WEBRip.1080p-PSA, REPACK.WEB.1080p-RMTeam) RE: Sorozatfordítás bejelentése - JollyR - 2019-04-23 Bár a projekt annak idején elhalt, a Lore 5. részét hosszú húzás-halasztás után végre befejezem. Még a héten beküldöm a kész részt. RE: Sorozatfordítás bejelentése - ndk - 2019-04-28 Sziasztok! Folytatom a Mr. Picklest a 3. évaddal. RE: Sorozatfordítás bejelentése - JollyR - 2019-04-29 (2019-04-23, 13:59:19)JollyR Írta: Bár a projekt annak idején elhalt, a Lore 5. részét hosszú húzás-halasztás után végre befejezem. Almost. Már nincs sok hátra. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Dexus - 2019-05-01 Sziasztok! elvállalnám a Hudson & Rex feliratának fordítását, ha jól látom, azt még nem csinálja senki. ![]() |