Sorozatfordítás bejelentése - Nyomtatható verzió +- Super Subtitles Fórum - A feliratok.eu hivatalos fóruma (https://forum.feliratok.eu) +-- Fórum: Nyilvános fórumok (https://forum.feliratok.eu/forumdisplay.php?fid=4) +--- Fórum: Bejelentések (https://forum.feliratok.eu/forumdisplay.php?fid=29) +--- Téma: Sorozatfordítás bejelentése (/showthread.php?tid=7) |
RE: Sorozatfordítás bejelentése - Ms Petra - 2019-07-20 Helló! Elvállalnám az Instict fordítását. RE: Sorozatfordítás bejelentése - mata - 2019-07-20 (2019-07-20, 13:39:28)Ms Petra Írta: Helló! Erre a sorira gondolsz, ugye? https://www.feliratok.info/index.php?sid=4776 Ha igen, esetleg beszélj Timrobbal, plíz, mert ő említette, hogy a későbbiekben visszatérne a sorihoz. Hátha lenne kedve párban csinálni, vagy egyéb kooperációban dolgozni. Ha őt végül nem érdekli a dolog, természetesen viheted te. De akkor már muszáj megkérdezném, hogy lenne átnéződ hozzá? RE: Sorozatfordítás bejelentése - Yelones - 2019-07-20 Sziasztok! Elkezdtem fordítani a Kevin (Probably) Saves the World című sorozatot. Az első epizóddal remélhetőleg hamarosan jelentkezem . RE: Sorozatfordítás bejelentése - vbalazs91 - 2019-07-20 Mégsem vállalom a Veronica Mars fordítását. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Lex - 2019-07-21 Sziasztok! Az ősidőkből visszatérve vállalom az új Veronica Mars évad fordítását. RE: Filmfordítás bejelentése - kattogosj - 2019-07-21 Sziasztok! Nekiláttam a La casa de papel(Money Heist) 1.évad magyar nyelvű feliratozásához. ui: Sagi és Mia valamilyen okokból(?) félbehagyták a sorozat 1. évad 7. részénél és azóta nincs felirat. RE: Filmfordítás bejelentése - Romeoo - 2019-07-22 (2019-07-21, 23:25:37)kattogosj Írta: Sziasztok! Nekiláttam a La casa de papel(Money Heist) 1.évad magyar nyelvű feliratozásához. Hello! Ez igaz, de van már április óta SubRipaz elsőévadhoz ami megtalalható az oldalon. Szerintem a 2.evadot csináld vagy a legjobb a 3. lenne Rossz topikba írtál RE: Sorozatfordítás bejelentése - Liszur - 2019-07-22 Elkezdtem a Home (2019)-et. RE: Sorozatfordítás bejelentése - bekdaniel - 2019-07-25 Egyik ismerősömmel nekiláttunk a When They See Us fordításának. Az első rész kb 60%nál van. (Természetesen az én részem van kész - höhö -, mivel neki még új a feliratkészítés, kicsit lassabban tud haladni, de angolul beszél, szóval remélhetőleg jó kezekben van a dolog. Az első rész felirata kb. péntekre (07. 26.) várható. Időnkhöz és energiánkhoz mérten próbálunk hetente leszállítani egy-egy részt. RE: Sorozatfordítás bejelentése - kattogosj - 2019-07-25 Sziasztok, mivel még itt senki nem jelentette be, illetve ahogy látom nem is nagyon érdeklődnek a La Casa de Papel c. sorozat iránt, ezért úgy gondoltam elkezdem fordítani. Előzőekben elkezdtem lefordítani a részeket, de aztán megtaláltam egyéb oldalakon a fordítását így abba maradt. Egy kis késéssel ugyan de elkezdtem a La Casa de Papel(Money Heist) c. sorozat 3. évadának fordítását. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Ext3nz - 2019-08-01 Sziasztok! Láttam hogy a Family Guy fordítót keres! Esetleg ha valaki nem írta már hamarabb (amit megnéztem de nem láttam) akkor én szívesen bepróbálnám! RE: Sorozatfordítás bejelentése - sadamn - 2019-08-06 Elkezdem a Punk (2019) dokumentumsorozat fordítását. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Zire - 2019-08-07 Elkezdtem a Wisting c. sorozat fordítását. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Mon - 2019-08-09 Sziasztok! Elvállalnám az A.P. Bio fordításának folytatását. RE: Sorozatfordítás bejelentése - mspityu - 2019-08-11 Sziasztok! Kerestem, hogy a Sintonia című portugál sorozat fordítását elvállalta-e már valaki, de nem találtam senkit, csak jelezném hogy most akarok nekiállni a letöltésének. Csak jelzem hogy ne álljon neki senki a fordításának. Mspityu RE: Sorozatfordítás bejelentése - mata - 2019-08-11 (2019-08-11, 06:26:24)mspityu Írta: Sziasztok! Magyar felirattal jött alapból Netflixre, szóval szerintem te se állj neki. RE: Sorozatfordítás bejelentése - elsys - 2019-08-11 Már formázzuk a feliratokat, egy-két nap és az egész évad elérhető lesz. RE: Sorozatfordítás bejelentése - mspityu - 2019-08-11 (2019-08-11, 07:17:48)mata Írta:(2019-08-11, 06:26:24)mspityu Írta: Sziasztok! Pont onnan szedtem le és gondoltam beküldöm, csak láttam hogy az angolt már feltette valaki tegnap és én balga arra gondoltam, hogy valaki talán belevág. RE: Sorozatfordítás bejelentése - elsys - 2019-08-13 Mivel a hónapban érkezik hozzá szinkron, Yelones leadta a Kevin (Probably) Saves the Worldöt. A sorozat szinkronpötyögőt keres augusztus 24-től. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Kai_Subs - 2019-08-15 Elvinném a Two Sentence Horror Stories című sorozatot. Jó kis nyári fordítás lenne, így az őszi szezon előtt. |