Sorozatfordítás bejelentése - Nyomtatható verzió +- Super Subtitles Fórum - A feliratok.eu hivatalos fóruma (https://forum.feliratok.eu) +-- Fórum: Nyilvános fórumok (https://forum.feliratok.eu/forumdisplay.php?fid=4) +--- Fórum: Bejelentések (https://forum.feliratok.eu/forumdisplay.php?fid=29) +--- Téma: Sorozatfordítás bejelentése (/showthread.php?tid=7) |
RE: Sorozatfordítás bejelentése - Pilot - 2021-09-30 Időközben kiderült számomra, hogy megjelent a Fernando című sorozat második évada is. Ezért természetesen, ahogy időm engedi, ehhez is készítem a feliratokat. RE: Sorozatfordítás bejelentése - KataBlanka - 2021-10-04 Sziasztok! Úgy néz ki, egy nagyon kedves ismerősömet, barátomat, sikerül bevonnom a fordítói körbe. Még annyira az elején van, hogy rengeteg sok mindenre kell megtanítsam, de nagyon nagy a lelkesedése és meggyőződésem, hogy közösségünk hasznos tagjává válna. Kezdetnek, a fordításra általa választott sorozat: Men in Kilts: A Roadtrip with Sam and Graham Keresünk valakit, aki lenne oly szíves átnézni és kijavítani a fordítás helyességét. Az összes többire vállalom, hogy megtanítom, lektorálom, és csak azt a fordítást küldjük el az itt jelentkezőnek, ami szerintünk tökéletes. Előre is köszönjük, ha valaki elvállalná. P.S. Írtam egy üzenetet FeanorB-nek, aki a sorozat első három részét már lefordította, de sajnos nem tudom őt elérni. RE: Sorozatfordítás bejelentése - elsys - 2021-10-09 Egyelőre nincs hír subripről (de javítsatok ki, ha tévedek), úgyhogy foglalnám a One Of Us Is Lyingot. Kb. két hét múlva hozom az első részt, ha befejeztem az In the Darkot. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Cain - 2021-10-12 Fear the Walking Deadhez csinálok majd szinkronpötyögést. RE: Sorozatfordítás bejelentése - KorpSub - 2021-10-13 Elkezdem a Partisan c. svéd sorozatot. RE: Sorozatfordítás bejelentése - yoki - 2021-10-13 (2021-09-15, 14:14:06)Mor Tuadh Írta: @David33 sajnos nem tudja vinni a What If fordítását, a sorozat átvehető, ha van jelentkező Sziasztok! Új vagyok, régebben játékok fordításában segédkeztem. What If... fordítását folytatom, ha jól látom még senki nem viszi. Szép napot! RE: Sorozatfordítás bejelentése - Mor Tuadh - 2021-10-13 (2021-10-13, 13:47:13)yoki Írta:(2021-09-15, 14:14:06)Mor Tuadh Írta: @David33 sajnos nem tudja vinni a What If fordítását, a sorozat átvehető, ha van jelentkező Írtam privátban, belenézek majd, csak még nem tudom, mikor jutok el odáig. RE: Sorozatfordítás bejelentése - marcoverde - 2021-10-14 Kedves mindenki! Őszinte sajnálatunkra a Dopesick c. sorozatot időhiány miatt mégsem tudjuk vállalni @Firestarter -rel. Köszönjük a megértést. RE: Sorozatfordítás bejelentése - LiarHope - 2021-10-15 Station 19 fordítását kezdem a 4.évadtól, előtte van szinkron, de azt is megcsinálom később. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Zire - 2021-10-26 Sziasztok! @falatka2003-mal időhiány miatt leadjuk a The Good Doctor fordítását. RE: Sorozatfordítás bejelentése - mónika.török - 2021-10-27 (2021-10-26, 20:49:47)Zire Írta: Sziasztok! Sziasztok! Szeretném átvenni a sorozatot. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Amico79 - 2021-10-28 Sziasztok! Nosztalgiából nekiálltam az új CSI:Vegasnak Mivel annyi időm sincs meghalni, mint Bondnak, és a nyelvezetbe is vissza kell rázódnom, így nagyon-nagyon lassú a tempó, de csinálgatom, ahogy tudom... RE: Sorozatfordítás bejelentése - anneshirley83 - 2021-11-07 Sziasztok! Engedélyt kaptam a készítőjétől a Leonardo (2021) már máshol létező feliratainak kipofozására, úgyhogy szép lassan nekiállok, és majd ide is beküldöm, ha lehet. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Alice - 2021-11-21 Sziasztok! A Hallmarkos When Hope Calls-nak pár év szünet után lesz egy 2. évada, ami egy karácsonyi duplarésszel indul 12.18-án (2x00) Mivel ez az állandó sorozatom - kissé gyengusz, de szerethető- spinoffja, szívesen felkarolom, ettől csak az tántoríthat el, ha ezt is villámgyorsan leadják hivatalosan szinkronnal, mint az 1. évadot, amivel emiatt nem foglalkoztam. üdv, A. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Mor Tuadh - 2021-11-22 Sajnos úgy néz ki, hogy a holnapután, 24-én érkező Hawkeye fordítását mégsem tudjuk csinálni. Az oldalon fordítói ranggal rendelkezők számára szabadon vihető, újoncok átnézését viszont nem tudjuk vállalni. RE: Sorozatfordítás bejelentése - AuroraBorealis - 2021-12-06 Hallo! Most jött csak szembe velem, hogy január végén folytatódik a Der Pass c. osztrák-német sorozat. Egyelőre szeretném befoglalni a 2. évad fordítását is. :-) Üdv, AB RE: Sorozatfordítás bejelentése - Milandra - 2021-12-08 Sziasztok! Szeretném elvállalni az Endeavour 8. évadjának fordítását. Az átnézőm Matyika29 lesz. Üdv, Milandra RE: Sorozatfordítás bejelentése - Pilot - 2021-12-09 Sziasztok! A Chicago Fire szünetében elkezdtem fordítani a The Sex Lives of College Girls első részét. Mivel még nem lett rá jelentkező, ezért vállalnám a sorozat fordítását. RE: Sorozatfordítás bejelentése - Pilot - 2022-01-20 Sziasztok! Úgy látom, még nem jelentkezett senki, ezért fordítanám a Február 2-án érkező Pam & Tommy sorozatot. Ugye Hulu még nincs nálunk és nem lesz azonnal magyar felirat? RE: Sorozatfordítás bejelentése - Mor Tuadh - 2022-01-20 (2022-01-20, 17:30:14)Pilot Írta: Sziasztok! Nem, ezekre majd a Disney+-on lesz esély, de egyelőre nincs konkrét időpont bejelentve, tippre tavasz/nyár. És persze akkor sem tudni, mennyi hulus cucc lesz rajta. |