Super Subtitles Fórum - A feliratok.info hivatalos fóruma
Kényszerű megújulás - Nyomtatható verzió

+- Super Subtitles Fórum - A feliratok.info hivatalos fóruma (https://forum.feliratok.eu)
+-- Fórum: Nyilvános fórumok (https://forum.feliratok.eu/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Fórum: Archivált topikok (https://forum.feliratok.eu/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Téma: Kényszerű megújulás (/showthread.php?tid=30)Kényszerű megújulás - Mor Tuadh - 2018-01-03

Köszöntjük minden kedves felhasználónkat, fordítónkat és szinkronpötyögőnket az új fórumunkon!

Az ünnepek alatt sajnos a régi fórum szervere meghibásodott, és a mentésünkkel is gondok voltak. Egyelőre nem tudjuk, hogy az elmúlt hét évben a fórumon felhalmozott információhalmazból bármit is vissza tudunk-e szerezni, ez még a jövő titka. Mindenesetre úgy gondoltuk, hogy ezt a kisebb apokalipszist használjuk ki, amennyire lehet, és csináljunk nektek egy modernebb, felhasználóbarátabb, egyszóval  - remélhetőleg - jobb fórumot.

A fórum még nincs teljesen készen, sokat kell majd még babrálni rajta, de úgy gondoltuk, hogy ami hátravan, azt már az éles üzem mellett is meg tudjuk csinálni apránként. Inkább azt szeretnénk, hogy minél előbb tudjatok újra fórumozni. Smile

Éppen ezért a fórum szövegeinek a fordítása itt-ott még hiányos, ne lepődjetek meg, ha véletlenül angolul maradt dolgot találtok. Apránként javítunk mindent. :Smile funkciók is változhatnak még, mi is ismerkedünk még ezzel a motorral, sorra fedezzük fel a benne rejlő lehetőségeket.

Pár nap tesztelés alapján azt elmondhatom, hogy mi már nagyon szeretjük az új motort. Reméljük, ti is szeretni fogjátok.