This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Filmkritikák
Mandalóri és Grogu

Na megnéztük a Mandalóri "4. évadát." Sajnos erősen elment kategória, bárgyú kicsit, és erősen érződik hogy a célközönség kb a tízéven aluliak. Persze cukiság meg édibédi, na az volt dögivel, és a látvány is elment, a történet? Na az már kritikán aluli.
Sajnos az SW univerzumnak leáldozott. Ilyen uncsi mesefilmek jönnek dedósoknak. Visszasírom a Zsivány 1 filmet. 
Ez ilyen mennek lövöldöznek majd infó továbbmennek, megint lődöznek, megint infó hova kell menni, és mennek. Közben bébi elfelejti használni az erőt, pedig kéne, de azért mikor már nincs más akkor beveti, de kb 10 eset van mikor simán kellett volna, de neeem...mert az túl egyszerű lett volna.  Kicsit untam a gyógyítós napokat, meg úgy az egészet. Ez már kuvagyenge manapság SW filmnek

5/10

ui: Most komolyan Sigourney mama minden blockbuster filmbe bekönyörgi magát?  Smile
[-] Az alábbi 2 felhasználó kedveli Szaszika hozzászólását:
  • Cooper19, l.a.c.y.
Válaszol
Mortal Kombat 2

Előre bocsátom, nem láttam az első részt, sőt a játék se érdekelt anno. Így nekem ez egy "zs" kategóriás kung-fu film volt, némi varázslós hadonászos betétekkel. Hát, elment kategória. Láttam jobbakat anno, ez csak egy béna mesefilm, harcok átlagosak gyengék, persze főrossz a szimpi arcokat lezúzza, ezért a végére már kellőképpen lehet utálni, mikor lenyomják végre. 
Ásítoztam alatta

3/10
Válaszol
Szürke Zóna

Sok kritika lehúzza, pedig egy élvezetes akciómovie. Pont az aminek eladja magát, elfogadható sztori, látványos akciók, könnyed befejezés, győznek a jók Smile Ami plusz benne hogy kidumálás van a filmből, egyfajta elmagyarázása a történetnek, ha zanzásítanak Smile
Lényege nem bonyolult, valami főrossz arc nem ad vissza vagonnyi pénzt, így mennek a behajtók, de ezen a szinten már más a stílus és hatásfok..
Egyszer simán megéri

7/10

Leleplezés napja       bocs, ez hosszú lesz, mert várós volt a film, de iszonyat lebőgés lett..

Ezt is rendesen lehúzzák, lehet Spielberg papa már nem a régi? Ufók tolják a bizniszt, és rejtélyes esetek vannak, meg persze a szokásos, egy belső ember ellop mindent is, és menekül. Persze gonosz titkos szervezet uralja az idegen akármiket, és vezetője a szuperrosssz, és mindent is uralna, és lenyomna mindenkit, mert kiderül a nagy titok és akármi lesz. Ezt elég unalmas pátoszos kavarásokba rakják, belső főhős persze ritka béna, és a barátnője még inkább az, de  a időjós csaj pasiját ütném egy lapáttal amíg mozog, elképesztően irritáló ostoba karakter.
Szóval menekülnek, meg össze kell jönniük valahol ( ismerős, spielberg papa ezt már eljátszotta) de persze főrosszak mindent is megtudnak és kavarnak utánuk..ellopó persze nyilvánosságra akarja hozni az ellopott bizonyítékokat, de hogy miért nem tolja fel egy mekiben a netre youtubra akárhová az összeset? vagy elküldi minden újságnak azt nem tudni, elég harmatos a sztori, a szarvasos bámulós izék, csak a rejtélyest akarták hozni, de egy idő után unalmas volt. Filmtörténelem egyik legbénább autós üldözése, imádom mikor földúton csikorognak a gumik, és a melletük haladó sok üldöző, egyszer csak hipphopp 200m lemaradtak Smile  mert persze az út egy bazinagy szakadékban végződött, ja mert így szokás arrafelé, és sok sok másodperc telik el úgy hogy bámulnak egymásra és semmi se történik..az idő megáll Smile persze kitör a pánik, de hogy miért? fosztogatás indul mert ez usa Smile így szokás. Időjós csajunk kretén pasijával meg a belső kialakult gps-ére támaszkodva keresi akit kell..pasija meg még kreténebbé válik, bár ez elsőre elképzelhetetlen volt..közben a rejtélyes háttérből irányító értelmetlen beszélgetéseket ad elő...nagyon rejtélyeseket mond, és idiótaságokról csevegnek percekig..rém unalmas, imádtam viszont hogy főrosszék mikor elakadnak, elővesznek valami ufó izét, és azzal simán összekapcsolódnak akárkivel, és beszerzik az infót..hát így könnyű Smile  Motelben lapultak, jönnek a rendőrök, de hátsó ablakhoz senkit se küldenek, minek is? Smile így a csaj hátul kijut az ufó izével..de persze a bizonyítékos táskát nem viszi, mert azt is minek? Pasit elkapják és épp jönne a szadizás az infokért, mikor érkezik időjós csaj, és nézéssel lenyom mindenkit, marha vicces, mert ő ufós tudást birtokol, és tud mindenkiről mindent is. Ennyi elég is nekik, kisétálnak simán. Aztán jött a vonatos bénázás, aztán a vonaton apucis hisztizés...itt már borzalmasan baromság volt a film...
egyelőre meguntam, lehet majd befejezem, de nagyon nem ajánlott., ez eddig egy kotyvalék fos.. 

0/10
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 2 Vendég