Témák: 0
Kapott kedvelések: 0 kedvelés 0 hozzászólásban
Adott kedvelések: 0
2025-05-28, 21:30:16
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2025-05-28, 22:12:20. Szerkesztette: zuna19. Edited 1 time in total.)
Sziasztok!
Az Anyaság túlsúlyban című sorozat utolsó (5.) évadához szeretnék kérni magyar feliratot.
https://www.imdb.com/title/tt5396394/?ref_=mv_desc
Köszönöm szépen!
•
Témák: 0
Kapott kedvelések: 114 kedvelés 106 hozzászólásban
Adott kedvelések: 1
(2025-05-21, 16:16:09)alex26_forevermagix Írta: Sziasztok,
az alábbi sorozatokhoz szeretnék fordítást vagy amennyiben fellelhető lesz subripet kérni:
Resident Alien, Leverage: Redemption, Spiderwick Chronicles, Interview with the Vampire, Earth Abides,The Head, Gross Pointe Garden Society, Punto Nemo.
Illetve nem tudom kinek vannak ilyen benfenntes infói, hogy ezek jönnek valamikor itthonra vagy streamingre? Vagy mindegyiket engedjem el? 
Előre is köszönöm?
Ebből a listából első ránézésre olyan 4-hez (legalább) készültek feliratok máshova (a minőségét ne kérdezd meg) ergo ezeket sztem "elengedheted", ide akkor fog "készülni" ha lesz subrip.
Ami igazán hiánypótló lenne az a Leverage: Redemption, ahhoz nincs szinte semmi (talán 3 részhez van kétes minőségű felirat , ha jól emlékszem anno a LunaSol néven futó fordító ebbe is belekapott) és amennyire én most tudom arra se nagyon van esély, hogy felkerülne bármilyen magyar specifikációval streamingre.
•