2019-08-05, 21:59:03
(2019-08-05, 15:43:05)Mor Tuadh Írta:(2019-08-02, 00:06:03)kevin21 Írta: ugyanezt megpróbáltam én is letölteni,
- a firefox nem hajlandó rá, a hibaüzenete: g:\Temp\9+c5TDqW.zip.part nem menthető, mert a forrásfájlt nem lehet olvasni (nem tudom, mért más az ideiglenes fájl neve)
- az opera letölti, de csak 65196 bájt, megnyitni nem lehet, mert hibás a csomagolt fájl.
Talán segít.
szerk: fura, átírta az üzenet időpontját, nem ma (08.02) 06:03-kor írtam, hanem kb 15 perccel a 222 után, még bőven 08.01-én...
The Americans összes magyar évadpakkját letöltöttem most Chrome-ból, semmi bajuk. Fennáll még valakinél a hiba?
Firefoxból sincs vele gond.
Üdv!
Az a gáz, hogy a hibák véletlenszerűen jönnek elő... Amint láthatod, az üzik 23:37, ill. 00:06-kor érkeztek. Ránéztem én is a feliratokra kb. 00:25-kor, nekem se szedte le... Nemcsak az évadpakkot, hanem semmilyen Americans feliratot. Viszont kb 5 perccel később lejött az évadpakk (kb 10-15. próba, közben a hibaüzinek néztem utána a neten), majd utána megint nem akaródzott lejönni. Addig semmi változtatás a gépemen nem volt, utána kezdtem el állítgatni, mindenféle eredmény nélkül (temp erase, cookies erase, Firefox beállítás). Most speciel ismét lejött... Ha sikerül kideríteni a problémát, írd már ki, tényleg érdekelne, h mi okozza... (Jah, és az Expanse-nál is dettó voltak letöltési gondok ugyanebben az időszakban)
" If an injury has to be done to a man, it should be so severe that his vengeance need not be feared. "