2019-09-25, 18:39:54
(2019-09-25, 15:41:11)Szaki Írta: Kicsit visszaolvasva úgy látom, hogy ez most ilyen időszak.Gratulálok a másodikhoz!!! Egészséget és sikert a babához! Köszönöm az eddigieket, úgyis beszállsz, ha időd engedi!
Tudom, hogy holnap jön ki a Chicago Fire új része, de az a helyzet, hogy jön a második kisbabánk és már nagyon a finisben vagyunk. Valszeg a jövő héten jön, de már az utolsó hetekben bármi lehet, ezért úgy néz ki, hogy az első jó néhány részt Pilot nélkülem fogja fordítani. Ő most Rómában van, majd hétvége felé tud neki kezdeni a résznek.
Szeretek fordítani, és ha időm engedi szívesen is teszem, nem szeretném abbahagyni, de egyelőre nem tudok semmi biztosat mondani.
Nem tudom előre megmondani, hogy két gyerek mellett mennyi időm lesz fordítani, vagy lesz-e egyáltalán, majd idővel kiderül.
Vikingsel kapcsolatban még nem tudom, mi lesz. Nem tudom, mikor kezdik, azt se, hogy mennyi időm lesz rá. Majd a második baba után jobban fogom látni a dolgokat.
Köszönöm mindenkinek, akik a felirataimmal nézték a sorikat, filmeket, különösen azoknak, akik meg is köszönték.
Üdv,
Szaki
ui: A Vikings Björn Sagájához megvan a felirat, már csak az időzítése van hátra.
Üdv: Lacika