2018-01-28, 02:35:31
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2018-01-30, 14:00:46. Szerkesztette: kiskiraly. Edited 8 times in total.)
Gengszterzsaruk - Den of Thieves (2018)
Lassab tempóban haladó krimi csupán két komolyabb akciójelenettel az elején és a végén. Egy páncélautót kirabló társaságot egy megyei sheriff és slepje (innen a kissé megtévesztő cím, hogy Gengszterzsaruk) próbálja elkapni
Szemtől szemben koppintás lenne, de a rosszabik fajtából. Alapjában véve semmi bajom sincs azzal hogy az alapszitu hasonló, de
6/10 akartam adni neki, de jobban belegondolva max 5/10 ha ér. Nem érte meg a mozijegy árát szerintem.
Lassab tempóban haladó krimi csupán két komolyabb akciójelenettel az elején és a végén. Egy páncélautót kirabló társaságot egy megyei sheriff és slepje (innen a kissé megtévesztő cím, hogy Gengszterzsaruk) próbálja elkapni
Szemtől szemben koppintás lenne, de a rosszabik fajtából. Alapjában véve semmi bajom sincs azzal hogy az alapszitu hasonló, de
- Az akciójelenetek elég szarul lettek fényképezve és vágva Pld. az első akciójelenetek. Nimród Viszkis jelenetei mérföldekkel jobbak voltak ezeknél.
Attól, hogy mutatjuk az embereket totálba, hogy lövöldöznek attól még nem lesz húdejó akciójelenet.
- A karakterek nem is voltak kidolgozva, beleraktak egy-egy családi szálat Butlernek és 50 centnek, hogy legyen már valami feleség és gyerek is benne.
- Volt benne egy-két jó duma, de ez nem menti meg a filmet
- A végét összecsapták szerintem kissé zavaros lett a vége.
Spoiler: