2019-12-30, 23:58:38
(2019-12-30, 23:32:25)Lilith Írta:(2019-12-30, 23:06:31)Mor Tuadh Írta:(2019-12-30, 22:54:47)Lilith Írta: Sziasztok!
Csak jelezni szeretném, hogy a Karácsonyi ének minisori dec. 25-én feltöltött magyar HDTV felirata (A Christmas Carol (Season 1) (HDTV, 720p, 1080p)) nálam letöltve nem stimmel, 0 bájtos megnyithatatlan cucc, esetleg valaki rá tudna nézni, hogy nálam van-e a hiba, vagy tényleg nem jó?
Előre is nagyon szépen köszi!
@Lilith
Nálad lesz a gond, letöltöttem, minden oké vele. Szedd le újra.
@Mor Tuadh 2x próbáltam, mielőtt írtam, és megnéztem random más évadpakkot is, az stimmelt... Most megnéztem megint, nálam még mindig nullás, de pontosítok: ez csak akkor derül ki, ha kibontom, addig rendes feliratnak látszik, amíg csak belenézek a tömörített cuccba. Fura, nem tudom, mi a megoldás, de köszi, hogy megnézted.
Szerk: Rájöttem, a fájlnevekben a kettőspontot nem szerette, ha tömörítésen belül átnevezem a cuccot törölve a kettőspontot, úgy már kibontva is okés.
Ez fura, nálam az oldalról letöltött pakkban nincs kettőspont a fájlnevekben, eleve úgy jön le, hogy _ van helyettük. Pedig esküszöm, ez nem valami extra adminfunkció...