2020-07-15, 10:00:58
(2020-07-12, 12:31:43)marcoverde Írta:(2020-07-11, 21:43:22)Apu Írta: Sziasztok, az én verziómhoz képest kábé egy másodpercet siet a Brian Banks című film magyar felirata. Végülis így is nézhető, de nagyon patent lenne, ha meg tudnátok csinálni, tehát az én verzióm: Brian.Banks.2019.1080p.WEB-DL.H264.AC3-EVO
Köszönet előre is Nektek, akárcsak az eddigi, temérdeknyi egyéb jó feliratért!
Beküldtem, gondolom, amarosan fent lesz. Amúgy, ha azt tapasztalod, hogy semmi más különbség nincs, minthogy tartósan "el van csúszva a felirat", ajánlom, hogy szedd le a VLC-t (szerintem érdemes, én amúgy is VLC-vel nézek mindent) , fenti menüsorban "eszközök" / "Sávszinkronizálás", és ott beállíthatod, hogy x idővel eltolja a feliratot, és akkor nem kell várni addig, amíg valaki megcsinálja
Van VLC-m, de eddig ezt a funkciót nem ismertem, úgyhogy köszi. Másfelől meg ha mással megcsináltatom, és kirakjátok ide, akkor abból még jó páran profitálhatnak (már aki ugyanazt a verziót szerzi be egy filmből, mint én). De mindegy is, a lényeg, hogy nagyon szépen köszönöm, hogy megcsináltad!!!!