2020-12-09, 09:32:14
(2020-12-09, 01:54:36)Szaszika Írta:(2020-12-08, 21:41:00)Mammut Írta: Descender
Hatalmas robotok tűnnek fel a technológiailag fejlett Egyesült Galaktikus Tanács kilenc bolygója mellett és nem sokkal később hatalmas pusztítást végeznek, sok száz millió ember halálát okozva. Majd, ahogy érkeztek, úgy el is tűnnek.
A megmaradt emberek, attól való félelmükben, hogy a saját robotjaik és a gyilkos Aratók (ahogy ők hívják őket) között kapcsolat lehet, hatalmas robotirtásba kezdenek.
Tíz évvel később egy elhagyatott bányászholdon magához tér egy gyerek társbot, akiről kiderül, hogy a gépi kódexe azonos az Aratókéval. Innentől kezdve nagyjából az egész galaxis őt akarja megtalálni.
Így indul ez a robotos űr-sci-fi képregény, ami számos idegen világra kalauzol el minket a Tim-21 nevű kis android kalandjai során.
Anno úgy megfogott, hogy hirtelen felindulásból lefordítottam az első kötetét, én Származás címet adtam neki.
Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a sci-fit és a gyönyörű, vízfestékkel készült oldalakat.
A vége a tervezettől eltérő lett, utat adva a folytatásnak, az Ascendernek, ami már fantasysebb lesz/lett. Nem tudom, jó ötlet-e, kevés a tényleges sci-fi, fantasyből pedig elég sok van, bár lehet, pont ez vezetett ehhez a döntéshez, biztos kelendőbb. Nem mertem még elkezdeni, mert ez így tökéletes volt nekem. De azért valamikor biztosan elolvasom azt is.
10/10
Érdekesnek tűnik, de képregény, hol beszerezhető? vagy van könyv is?
Ha warezre gondolsz, akkor getcomics.info.