2020-12-20, 15:47:32
(2020-12-20, 15:03:46)Mor Tuadh Írta:(2020-12-20, 14:13:27)marcoverde Írta:(2020-12-19, 23:05:31)Falconer Írta:(2020-12-18, 18:13:27)Falconer Írta: Sziasztok!
A The War Zone (Hadszíntér - 1999) 1080-as változatához (RARBG, AMZN) szeretnék kérni időzítést.
Köszönöm!
Köszönöm szépen!
Nem akarok OFFolni, de az időzítés csínját-bínját hol lehet elsajátítani? A Subtitle Workshoppal ismerkedtem, de még nem jöttem rá a lényegére, pedig úgy tudom, nem egy atomfizika.
Én a subtitle editort ajánlom, mert ott van hangkép is. Link itt van a fórumon. Sztem 1 órás szöszölés után kb a nagyját megtanulja az ember, de biztos van yt tutorial. Gondoltam, ha lesz időm, csinálok egy magyart, és mindenki kedvére időzítgethet
Hanghullámban szerintem a VSS a legjobb, abból is van itt a fórumon link egy jó kis verzióhoz, de a Subtitle Edit sem rossz.
Ha nem kell elkezdeni hanghullám alapján táblánként szöszölni, akkor én Subtitle Workshoppal szoktam időzíteni, megállítom a képet ott, ahol megszólalnak, és vannak saját pascal scriptjeim, amik az aktuális videoállás alapján mozgatják ide-oda az egész feliratot. (Nyilván előtte az fps-t ki kell bogozni, passzoljon.)
Köszi mindkettőtöknek! Egyelőre nem boldogultam a két ajánlott programmal az időzítés kérdésében, de majd próbálkozom velük, amint több időm lesz.