2021-01-15, 23:11:18
(2021-01-15, 20:16:04)Mammut Írta: News of The WorldEzt még nem láttam, de a kiscsaj a Systemsprengerben fantasztikus volt.
[img=280.99609375x421.9921875]https://dx35vtwkllhj9.cloudfront.net/universalstudios/news-of-the-world/images/gallery/onesheet.jpg[/img]
Kidd kapitánynak a háború után az lett a munkája, hogy a vadnyugat távoli városaiba elvigye a nagyvilág híreit. Így járja a vidéket az újságjaival, mikor is összetalálkozik a 10 éves Johannával, akinek szüleit és az azóta őt nevelő indiánokat is tragikus vég ért. Az egyetlen élő rokonai pedig ott élnek, ahová a kapitány a múltja miatt nem szívesen menne. Dióhéjban erről szól a film, egy utazásról a vadnyugaton át egy olyan cél felé, ahova igazából egyikük sem vágyik.
Váratlanul ért a film, csak ma vettem észre, ahogy felkerült egy oldalra. A westerneket mindig is szerettem és Tom Hanks is a nagy kedvencek között van, szóval úgy döntöttem, rögtön meg is nézem. Hankset furcsa volt a vadnyugaton látni, de megbirkózott a feladattal. És remélem, Helena Zengeltől is még sok jó szerepet láthatunk a jövőben.
Azt hiszem, sokan lassúnak találják majd, de remek hangulata van. A tájak pedig csodásak, hogy a fene vigyen el minden fehér embert, hogy elvették az indiánoktól, hogy egy csomó bűzös várost építsenek.
7/10