2021-02-24, 20:50:42
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2021-02-24, 20:51:19. Szerkesztette: George Bailey. Edited 1 time in total.)
Your Honor 8/10
Heisenberg visszatért. Pontosabban feltámadt
, és családot/szakmát váltott. A mostani fia rendesen tud járni, ám asztmával küzd és épp vezetés közben esik ki a kezéből az inhalálója, amit lehajol, hogy felvegyen, ám ennyi pont elég, hogy halálosan elgázoljon valakit, akiről kiderül, hogy egy helyi gengszter fia. Mint bárki más, ő is futva menekül a helyszínről
Ezért főhősünk (mármint az apa), aki egy köztiszteletben álló bíró, kénytelen hátrahagyni erkölcsi normáit és bepiszkolni a kezét, aminek idővel egyre súlyosabb, nem várt következményei lesznek mint családja, mint mások életére.
A sorozatban komolyabb társadalmi kérdések is fókuszba kerülnek, úgy mint a rendőrségi korrupció, rasszizmus és úgy általában a társadalmi egyenlőtlenségek, ami például egy fehér, mégiscsak privilegizált helyzetben levő, valamint egy fekete fiatal felelősségre vonása között húzódnak.
Ez az első sorozat (abból, amit én láttam), amiben volt utalás a jelenlegi vírushelyzetre is.
Nem egy Breaking Bad, de egyszer simán nézhető.
Heisenberg visszatért. Pontosabban feltámadt

Ezért főhősünk (mármint az apa), aki egy köztiszteletben álló bíró, kénytelen hátrahagyni erkölcsi normáit és bepiszkolni a kezét, aminek idővel egyre súlyosabb, nem várt következményei lesznek mint családja, mint mások életére.
A sorozatban komolyabb társadalmi kérdések is fókuszba kerülnek, úgy mint a rendőrségi korrupció, rasszizmus és úgy általában a társadalmi egyenlőtlenségek, ami például egy fehér, mégiscsak privilegizált helyzetben levő, valamint egy fekete fiatal felelősségre vonása között húzódnak.
Ez az első sorozat (abból, amit én láttam), amiben volt utalás a jelenlegi vírushelyzetre is.
Nem egy Breaking Bad, de egyszer simán nézhető.
![[Kép: p19044069_b_h13_aa.jpg]](https://ntvb.tmsimg.com/assets/p19044069_b_h13_aa.jpg)
O fată ca ea...
Eudoxiu de Hurmuzachi
Eudoxiu de Hurmuzachi