2021-04-11, 18:30:53
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2021-04-11, 18:51:03. Szerkesztette: Mor Tuadh. Edited 4 times in total.)
(2021-04-11, 16:50:35)Magenta99 Írta:(2021-04-11, 12:49:15)Mor Tuadh Írta:(2021-04-11, 12:35:57)Magenta99 Írta: Sziasztok!
Nem tudom, hová kéne írni, mert "rossz a felirat időzítése" topik nincs.
Naszóval...
Nagyon köszönöm, aki feltette a Hunters 2020 első évad magyar feliratozását.
Az a probléma vele, hogy sem a WEBRIP-ION10, sem a ...GHOSTS release-ek nem passzolnak.
A magyar felirat jó 10 másodperccel előbb van, mint az eredeti szöveg.
Nem tudom, aki időzített, melyik verziót vette alapul, én négy félét próbáltam, mindenhol ugyanez a csúszás van.
Ki tudná az "illetékes" javítani?
Köszönöm szépen előre is!
Én időzítettem, és értelemszeren ahhoz, ami a fájlnevekből is látszik, az INTERNAL.PSA ripekhez. Ezekhez a psarips oldalon azt írták, hogy a GHOSTS ripekből készültek, így ahhoz is passzolnia kellene.
Letöltöm az ION10 ripeket is, és megnézem, mi lehet a gond.
Ments isten, hogy vitázzak, de GHOSTS-ot is próbáltam, PSA-t első blikkre nem találtam (igaz, nagyon nem is kerestem)
Szerintem ott lehet a baj, akárhonnan szedtem le a torrentet, az Amazon(?) főcímmel kezdődik és hosszú felsorolás, hogy csúnya szöveg, erőszakos tartalom, stb - ezek vihetik el az időt.
Köszönöm szépen, hogy megnézed.
Üdv,Magenta
Úgy látom, hogy többfajta GHOSTS rip is van, sima, proper, internal, szóval káosz. A PSA azt írta, a GHOSTS ripből dolgoztak, de lehet, annak másik változatából, mint ami neked van.
ION10-hez beidőzítettem már, kibogozom, hogy mi mihez jó, aztán majd töltök fel új pakkokat.
Megvan, mi a hiba oka, a PSA csapat a GHOSTS ripekből dolgozott, de gondoltak egyet, és nemcsak átkódolták, hanem meg is vágták a ripeket, egy kivételével mindből kivágták az Amazon logót. Feltöltöttem a másik időzítést is.