2021-05-09, 21:08:29
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2021-05-09, 21:08:51. Szerkesztette: Mor Tuadh.)
(2021-05-09, 17:28:43)Mammut Írta: Frontier S01-S03
Jól indult a sorozat, jó kis vadonban játszódó, félig-meddig indiános sorozatként. Aztán egyre inkább átment bosszúhadjáratba és ezt a vonalat követte a 3. évad végéig sajnos, amit én amolyan lejtmenetként éltem meg.
Momoa miatt kezdtem el, de ő végül alig játszott benne. Persze, főszereplő maradt, de túl sok karaktert vezettek be ahhoz, hogy ne körülöttük forogjon többször a történet. Egyik sem volt az a kimondottan szimpatikus szereplő, voltaképpen a 3. évadban már simán megnéztem volna, ahogy lemészárolják mind egy szálig őket, tény, egyiküket sem írták meg túl szimpatikusra.
A többit spoilerben:
Spoiler:
Rengeteg szál maradt a levegőben, nem tudom, terveztek-e 4. évadot, vagy szimplán csak megfeledkeztek róluk.
1. évad: 6/10
2. évad: 4/10
3. évad: 2/10
A női szereplők sokkal jobban voltak a sorozatban szerintem. (Persze voltak kivételek...)
Ami engem nagyon zavart, az az, hogy a távolságok mintha nem is léteznének. Egyik pillanatban a Hudson-öböl melletti erődben van valaki, aztán hopp, Montrealban, aztán hopp, megint az erődben...