2021-05-09, 21:51:19
(2021-05-09, 21:08:29)Mor Tuadh Írta:(2021-05-09, 17:28:43)Mammut Írta: Frontier S01-S03
Jól indult a sorozat, jó kis vadonban játszódó, félig-meddig indiános sorozatként. Aztán egyre inkább átment bosszúhadjáratba és ezt a vonalat követte a 3. évad végéig sajnos, amit én amolyan lejtmenetként éltem meg.
Momoa miatt kezdtem el, de ő végül alig játszott benne. Persze, főszereplő maradt, de túl sok karaktert vezettek be ahhoz, hogy ne körülöttük forogjon többször a történet. Egyik sem volt az a kimondottan szimpatikus szereplő, voltaképpen a 3. évadban már simán megnéztem volna, ahogy lemészárolják mind egy szálig őket, tény, egyiküket sem írták meg túl szimpatikusra.
A többit spoilerben:
Spoiler:
Rengeteg szál maradt a levegőben, nem tudom, terveztek-e 4. évadot, vagy szimplán csak megfeledkeztek róluk.
1. évad: 6/10
2. évad: 4/10
3. évad: 2/10
A női szereplők sokkal jobban voltak a sorozatban szerintem. (Persze voltak kivételek...)
Ami engem nagyon zavart, az az, hogy a távolságok mintha nem is léteznének. Egyik pillanatban a Hudson-öböl melletti erődben van valaki, aztán hopp, Montrealban, aztán hopp, megint az erődben...
Igen, tisztán emlékszem, hogy Harry Potter egyszer pont hasonlóképpen jelent meg az indiánsátor után az erődben, mintha csak az erőd kapuja előtt állna a sátor.