2021-05-18, 18:32:45
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2021-05-18, 18:34:44. Szerkesztette: Mammut. Edited 1 time in total.)
(2021-05-18, 17:55:13)George Bailey Írta:(2021-05-18, 14:35:18)Mammut Írta: Nekem több filmje tetszett, Az utolsó cserkész és a Hudson Hawk nálam szimplán alap, ahogy a Die Hard 3 is. Az Armageddon és Az ötödik elem is kedvencek. Más műfaj, de a Velem vagy nélküled is. A sebezhetetlenben és a Sin Cityben is jó volt. A kód neve: Merkúr, az Árral szemben és a 12 majom is többször látott filmek tőle, a Bérgyilkos a szomszédom 1-2 megint más műfaj, de szintén ide tartozik, A simlis és a szendéről nem is beszélve.
Az utóbbi évekből már kevesebb filmet láttam tőle, no de ez főleg annak köszönhető, hogy az ujjaimon meg tudom számolni, összesen hány filmre volt időm egy évben, és nem a játékának.
Valóban voltak jó vígjátékai. Jó(pofa) színész, szó se róla, persze nincs a legnagyobbak között, de az akcióhősök listáján jó elől van.
Jóval tehetségesebb, mint az Arnold fajták, játszhatott volna sokkal komolyabb filmekben is, de lehet azok nem hoztak volna annyit a konyhájára.
Az elmúlt 15 évben szerintem csak a RED filmeket láttam (nem vele, hanem ) tőle.
Azért az "Arnold fajtákat" sem írnám le, ha már Oscar, Sly Rockyval azért jól beütötte magát a történelembe, még ha ő maga nem is kapta meg, bár az írásért én simán neki adtam volna abban az évben (igazából minden film tetszett, amit ő írt, kivéve az Életben maradnit, no de én már a Szombat esti lázért sem rajongtam).
És sok kedvenc Arnie filmem van. Mégis csak ő a sztár minden idők egyik legjobb akciófilmjében.
Nem fognak Shakespeare szerepet játszani, de arra úgyis ott van Kenneth Branagh, miért vegyük el tőle azt, amiben ő kiváló?