2021-05-18, 18:42:23
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2021-05-18, 19:02:39. Szerkesztette: George Bailey. Edited 3 times in total.)
(2021-05-18, 18:32:45)Mammut Írta: Azért az "Arnold fajtákat" sem írnám le, ha már Oscar, Sly Rockyval azért jól beütötte magát a történelembe, még ha ő maga nem is kapta meg, bár az írásért én simán neki adtam volna abban az évben (igazából minden film tetszett, amit ő írt, kivéve az Életben maradnit, no de én már a Szombat esti lázért sem rajongtam).
És sok kedvenc Arnie filmem van. Mégis csak ő a sztár minden idők egyik legjobb akciófilmjében.
Nem fognak Shakespeare szerepet játszani, de arra úgyis ott van Kenneth Branagh, miért vegyük el tőle azt, amiben ő kiváló?
Persze, szeretjük Arnoldot, Slyt, Csek Lőrinczet, főleg azért, mert az ő filmjeiken nőttünk fel, de azért "actor is someone who can act seriously".
De nem kell mindig komoly/értékes filmeket nézni. Néha csak ki akar kapcsolódni az ember.
Amúgy Kenneth Branagh manapság Agatha Cristie produkciókban szerepel (az új Halál a Nílusonban Depeche Mode-os háttérzenével , kicsit olyan, mint a Kelly Hősei, ami WWII-os volt '70-es éveki zenével).
Eudoxiu de Hurmuzachi