2021-05-25, 18:57:34
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2021-05-25, 19:18:26. Szerkesztette: Mammut. Edited 3 times in total.)
Nos, van, aki zenét hallgat munka közben, én pedig filmeket nézek háttértévéként, méghozzá szinkronnal, nehogy elfelejtsek magyarul. 
Mármint, komolyan az az egyetlen alkalom, amikor egy kis magyar hangot hallhatok. Reggeltől estig angol nyelvvel dolgozom, este angolul nézem a filmeket/sorozatokat, angolul olvasok könyveket/képregényeket, mert itthon nem adják ki őket, angolul nézem az Udemy és Pluralsight videókat, ha tanulok valamit, sőt, még franciául is angol nyelven tanulok Duolingón. Néha a hócipőm tele van már az angollal.
Vagy inkább csak azzal, hogy ezek nagy részét nem tehetem magyarul, de nyilván ezért fordítottam képregényeket is, amik nem jöttek ki itthon, jó lenne nyerni a lottón és időmilliomosnak lenni, akkor folytatnám is.

Mármint, komolyan az az egyetlen alkalom, amikor egy kis magyar hangot hallhatok. Reggeltől estig angol nyelvvel dolgozom, este angolul nézem a filmeket/sorozatokat, angolul olvasok könyveket/képregényeket, mert itthon nem adják ki őket, angolul nézem az Udemy és Pluralsight videókat, ha tanulok valamit, sőt, még franciául is angol nyelven tanulok Duolingón. Néha a hócipőm tele van már az angollal.