2021-05-25, 20:26:31
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2021-05-25, 20:32:13. Szerkesztette: George Bailey. Edited 2 times in total.)
Nekem csak a Columbo tetszett szinkronnal (ez is még a gép/internet előtti időszakban volt). Talán 2 szinkronszínész (vagy minek nevezik őket) is adta a hangját erre... nos, az egyik.
De komolyan mondom, jobb volt, mint az eredeti.
Én rengeteget tanultam az angolul beszélő filmek eredeti hanggal való nézéséből (néztem más nyelvű filmeket is eredetiben, de mondjuk egy kis spanyolt leszámítva, más nyelvet sajnos nem tanultam), aminek nagy hasznát vettem már nem egyszer külföldön (van jobb munkásunk is, de az angolod nagyon jó, ezért mindenképp megtartunk ).
No meg annyi ikonikus hangú színész van, amit el sem tudnék képzelni, hogy ne azt hallgatva nézzem a filmjüket.
U.I. Meg amit még szinkronnal néztem, az A tavasz tizenhét pillanata volt.
De komolyan mondom, jobb volt, mint az eredeti.
Én rengeteget tanultam az angolul beszélő filmek eredeti hanggal való nézéséből (néztem más nyelvű filmeket is eredetiben, de mondjuk egy kis spanyolt leszámítva, más nyelvet sajnos nem tanultam), aminek nagy hasznát vettem már nem egyszer külföldön (van jobb munkásunk is, de az angolod nagyon jó, ezért mindenképp megtartunk ).
No meg annyi ikonikus hangú színész van, amit el sem tudnék képzelni, hogy ne azt hallgatva nézzem a filmjüket.
U.I. Meg amit még szinkronnal néztem, az A tavasz tizenhét pillanata volt.
spoiler:
But what if there is a chance...?
Eudoxiu de Hurmuzachi
Eudoxiu de Hurmuzachi