2021-06-23, 21:50:10
(2021-06-23, 21:23:20)Mor Tuadh Írta:(2021-06-23, 21:19:10)Mammut Írta:(2021-06-23, 20:18:03)George Bailey Írta: Talán a munkád egybevág a hobbiddal, Mammut komám? Azért ennyi sorizás?
Á, miután karácsony óta nem pihentem, csak összesen kb. három napot, erősen padlón voltam, így kivettem a júniust, hogy felépüljek.
A strand túl drága az én zsebemnek, szóval mást sem teszek, mint sorozatokat és filmeket pótlok, mellette Reactet és Nextet tanulok, meg css-t, és fejlesztem a szótároldalamat.
Csak az a gáz nyáron, hogy nagyon sokáig világos van, és rengeteg horror van, amit majd csak ősszel tudok pótolni, mert utálok világosban horrort nézni, tönkreteszi az egész hangulatát.
A Resident Alient láttad már? Javaslom bepróbálni, szerintem nagyon jó sorozat. A képregényt még nem olvastam, de most már muszáj lesz azt is.
Még nem láttam, de mindenképpen tervezem, köszi. Hú, a képregényes pótlás egy külön kategória nálam, anno 2-3 éve minden szerda-péntek este vagy két tucat sorozat új füzetét meg jó pár francia kötetet olvastam ki, aztán elmaradtam, szóval gondolhatod, mennyi olvasatlan halmozódott fel. Próbáltam már újrakezdeni, de folyton bőség zavara van.