2021-08-01, 05:39:00
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2021-08-01, 08:36:44. Szerkesztette: Don Camillo. Edited 1 time in total.)
(2021-08-01, 00:10:29)Szaszika Írta: Dzsungeltúra
Megint egy nulla értelmű és tartalmu limonádé..ami akár jó is lehetne de nem az. Múmiába oltott Indiana film, fárasztó poénokkal, zagyva történettel, erőltetett lamúros szállal, és béna csavarokkal. Látvány elmegy de ez ma már nem egy dicsőség.
Egyre több az ilyen nagy költségvetésű látvány film, amire semmire se jó, és még csak nem is szórakoztató, de az tény a mai divatos lmb vonalnak adtak, mert az kell
3 pontot a jaguárnak adtam
3/10
Én sem voltam elájulva tőle, nálam a kataszrófális CGI vágta haza a filmet, főleg az állatoknál. Viszont Emily Blunt nagyon jól hozta a figurát, tőle simán
megnéznék egy női Indiana Jones, vagy Tomb Raider mozit. És még pozitívum az az a szösszenyetnyi Metallica dallam bevonána a főcím alatt.
Az elején még abba reménykedtem, hogy valami modernesített Afrika királynőjét kapok, abban a durci-murci Humphrey Bogart (Oscart nyert érte) és a tünemény
Katharine Hepburn jön össze a kalandok során. Persze régívágású mozi, de ez utóbbit tudom ajánlani.