2021-08-09, 07:41:15
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2021-08-09, 08:22:25. Szerkesztette: Don Camillo. Edited 11 times in total.)
(2021-08-08, 11:07:58)Szaszika Írta:(2021-08-08, 10:27:03)Don Camillo Írta:(2021-08-07, 20:13:40)Szaszika Írta: The Suicide Squad (2021)
Hát szerintem meg egy filmipari hulladék, felesleges hatásvadász erőszak, kínos gyenge poénok, zagyva marhaság az egész, ha ez a "jó" film 2021 ben, akkor kérem vissza a 90-es éveket..
1/10
Ez teljesen rendjén van, ahány ember, annyi vélemény. Viszont ami elszomorít, hogy a film jelenleg kataszrófális bevételeket produkál, annak ellenére, hogy a
többség aki látta igazán rajong a filmért, szerintem teljesen jogosan. És ez nagyon szomorú a jövőben készülő képregény filmek szempontjából, számomra nagyjából el is
kaszálta az összes, jólfésült, mindenkinek tetszeni akarunk, "mekis" Marvel szuperhős filmet. Ha kijön itthon extrás blu-ray kiadásbanén vevő leszek rá.
Mások vagyunk, nekem inkább 10 Thanos vagy Thor mint ez a nulla..szerencsére nincs bevétel, remélhetőleg nem csinálnak több ilyen borzalmat..
A két Marvel finálé vagy a Thor 3 nekem is bejött. Amúgy az első film, amit a nagy mozibezárás után láttam az a Fekete özvegy volt 4DX-ben és tök jól szórakoztam.
És hogy ne nagyon offoljak, két képregényfilmet ajánlanák neked és mindenki másnak is, amik szerintem jók, a maguk idejében viszont anyagilag buktak:
Dick Tracy (1990) - Warren Beatty rendezte gengszteres képregény mozi, brutális szereposztással (Beatty játsza a címszerepet, Al Pacino, Dustin Hoffman,
Paul Sorvino, Seymour Cassel, William Forsythe, Charles Durning, Madonnát inkább hagyjuk...), az operatőr pedig az Apokalipszis Mostot is fényképező, három Oscar díjas olasz
Vittorio Storaro. A látvány olyan szinten képregényes, hogy talán csak a Edgar Wright rendezte Scott Pilgrim vs. the World űbereli, ami szintén orbitális anyagi
bukás volt anno.
From Hell (2001) - Ez sem volt egy kirobbanó anyagi vállalkozás, de ennek ellenére szerintem fantasztikus alkotás. Alan Moore képregényzseni (The League of Extraordinary
Gentlemen, From Hell, Watchmen - mindhárom képregény elérhető igazán igényes magyar kiadásban) sztorijából született a film. A sztori Hasfelmetsző Jack történetével
foglalkozik és ad egy megoldást a mítoszra Johnny Depp főszereplésével.