2021-08-17, 12:51:52
(2021-08-17, 06:26:36)Don Camillo Írta: A nagy pénzrablás - La casa de papel (2017-től)
Egy újszülöttnek minden vicc új... Csak most fedeztem fel magamnak ezt a spanyol betörős sorit és gyakorlatilag egy hét alatt ledaráltam az első négy évadot. Miután megnéztem, kicsit utánana néztem, hogy mások mit gondolnak róla,
és látom, hogy összességében igazán pozitív fogadtatása van a sorozatnak. A spanyol thrillereknek amúgy is szerelmese vagyok, eszméletlen darabok vannak köztük (Kilenc királynő, The Secret in Their Eyes, 211-es cella, Fermat szobája,
Amíg alszol, The Aura stb.) Ahogy nézem, a többség az első két évadot szerette, de számomra a többi is nagyon bejött minden túlzása, logikai bakija ellenére. A Netflixen nézhető az első 4 évad magyar szinkronnal.
Nálam 9/10 simán.
Prison Break, illetve Vikings után egyik kedvencem.
Egész jók ezek a spanyol sorozatok.(ELITE, Vis a Vis)
Nem kell sokat aludni, szeptember 3.-án jön az 5.évad (sajnos csak az első 5 rész).
Másik fele Mikulás előtt(szóval megint nyitva hagynak valami kiskaput, hogy lerágjam mind a 20 ujjamról a körmöm).
Nálam 10/10
Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
A hüjjjeség a hidrogén mellett a legnagyobb mennyiségben előforduló anyag a Világegyetemben.
Thomas Alva Edison (1847-1931)
Thomas Alva Edison (1847-1931)