2022-01-13, 08:04:27
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2022-01-13, 08:07:19. Szerkesztette: Magenta99. Edited 1 time in total.)
(2022-01-12, 19:21:51)Mor Tuadh Írta:(2022-01-12, 14:02:25)Magenta99 Írta: Sziasztok!
Nem tudom, melyik topikban lehet ezen merengeni, ezért jöttem ide.
Sajna, úgy látszik, a fordítók szép lassan elfogytak.
Most már szinte csak a SubRip-eknél érkezik magyar felirat, illetve egy-egy, nagyon kiemelt sorozathoz.
Oldalakon keresztül áll az eredeti felirat alatt a státusz: "nem áll fordítás alatt".
Szomorú....
Hidd el, a SubRipek egy részét ugyanazok az emberek csinálják, csak most már hivatalosan.
Igen, nyilvánvaló és köszönet is érte, csak hát a SubRipek többnyire nézhetőek valamelyik magyar nyelvű TV adón - vagy a Netflixen - míg a többi sorozat - amelyeknek még az előző évadában volt fordítója, most "elárvultak".
Én nem csak egy adott témakörben szoktam sorozatot nézni, hanem eléggé csapongok, belekukkantok szinte mindegyik újdonságba, hátha érdekelni fog, így innen érzékelem, hogy aminél megragadtam, azt most már jóval nehezebben tudom tovább nézni.
Félre ne érts, ez nem szemrehányás, tényleg csak hálát érdemelnek azok, akik ellenszolgáltatás nélkül áldozták idejüket arra, hogy azok is filmezhessenek, akiknek nincs vagy gyengébb az angoltudásuk...