2022-04-28, 18:13:52
Sziasztok! Történt valami az oldalon (ez kicsit rejtelmes, de nyilván szándákosan), egy vagy két napja, aminek következtében a .info helyett .eu-ként jön be, ami nem lényeges, de (legalábbis számomra) annál fájóbb az, hogy a három fülön nem írja ki az új feliratok számát. Ha ez csak hiba, akkor nem baj, mert úgyis javítva lesz, de ha szándékos, akkor nem lehetne bevezetni egy olyasmi ,,új'' jelzést, mint ami a Carpathians-on is van, ami jelezné az új feliratokat, amit tudok nyugtázni (eltüntetni), és tudom, honnan kell folytatni, mik az újak, mióta utoljára néztem.
Másik jelenség, ami változott, hogy az ősi Operában (12 körül) ismét megjelennek a zászlócskák, és használható az oldal, de az új feliratok száma ott sem jelenik meg a füleken. Nyilván ez nem szándékolt fejlesztés volt de köszönet érte
Ha már idekeveredtem, még egy: nem lehetne az oldalszámozást fent is megjeleníteni?
Köszi.
Másik jelenség, ami változott, hogy az ősi Operában (12 körül) ismét megjelennek a zászlócskák, és használható az oldal, de az új feliratok száma ott sem jelenik meg a füleken. Nyilván ez nem szándékolt fejlesztés volt de köszönet érte
Ha már idekeveredtem, még egy: nem lehetne az oldalszámozást fent is megjeleníteni?
Köszi.