2022-05-01, 12:45:27
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2022-05-01, 15:08:51. Szerkesztette: Mor Tuadh. Edited 4 times in total.)
(2022-05-01, 10:14:28)George Bailey Írta:(2022-05-01, 06:15:31)Don Camillo Írta: Johnny Depp munkássága
Manapság a bulvár média tele a szerencsétlen színész perével (ha nem nyer, nincs igazság a Földön...).
Amennyire megértettem a helyzetét, valami tettlegességi vádakkal kell szembenéznie (a volt felesége részéről). Kívülállóként ilyesmiben állást foglalni nem túl ajánlott, csak ők ketten tudják az igazat (de ha igaz, a hírneve meg a pénze sem jogosítja fel ilyesmire - viszont annak is fennáll a veszélye, hogy a kislány csak megakarja jól rázni a pénzfát).
Kb. ugyanaz a helyzet (kis túlzással), mint anno Michael Jackson pedofilos botrányainál. A rajongók zöme kiállt mellette, mondván "rágalom". Bezzeg, ha az ő gyermeküket rontotta volna meg egy életre, hamar oldalt váltottak volna.
Tudom, hogy közeleg a nyár (még ha a hőmérő nem is ezt mutatja), de vegyük le a szemellenzőt, mert nem tudjuk, mit tartogat az élet számunkra.
Én sem ítélkezem senki felett látatlanban, de magamnak is voltak hasonló tapasztalataim... Íme egy elcsattant pofon utáni következmény, ez én vagyok a véremmel... Bocsánat, nem akarom a kedélyket hergelni, de ez 2 nappal ezelőtt történt velem, a részletekről nem akarok beszélni... Akkorát zakóztam, hogy több óra kiesett az életemből, 6 öltéssel varták össze a fejbőrömet a koponya ct után... Szóval ez nem olyan ritka dolog...
Mor Tuadh megjegyzése 2022-05-01, 15:08:51:
A képet töröltem, ennek itt semmi keresnivalója, ahogy egyébként Johnny Depp perének és a saját esetnek sem. Ne haragudjatok, de maradjon meg ez a topik a filmkritikáknak.
A képet töröltem, ennek itt semmi keresnivalója, ahogy egyébként Johnny Depp perének és a saját esetnek sem. Ne haragudjatok, de maradjon meg ez a topik a filmkritikáknak.