2022-07-11, 00:32:13
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2022-07-12, 01:25:45. Szerkesztette: Szaszika. Edited 1 time in total.)
(2022-07-10, 20:54:14)kiskiraly Írta: The Princess
Hercegnőt egy vártorony tetejébe záratnak, mert nem akar feleségül menni a kijelölt herceghez. Mármint nem a szülei zárták be, hanem a férjjelölt, aki lerohanta az egészt várat és fogva tartja az egész személyzetét. Aranyhaj és Raid keveréke. R-rated cuccos, plusz megy az ölés rendesen.
A forgatókönyv elég egyszerű. Ami jó benne, hogy viszonylag alacsonyabb költségvetésből látványos(abbnak tűnő) akciójelenetek vannak benne. Nyilván oda megy ki a sztori, hogy a végén leér a vártorony aljára, ahol megküzd a főellenséggel (férjjelölttel).
6/10
Elmegy, nem nagy durranás
Top Gun: Maverick
Maverick ezuttal újoncokat tanít be egy lehetetlennek szóló küldetésre . A bonyodalom ott van hogy az akcióra kiválasztásra kerülők között ott van Goose fia is, és Maverick még mindig felelősséget érez iránta. Nyilván erőteljesen meg van lovagolva a retrohullám ezen a filmen. Kicsit olyan érzésem, volt, mintha a 80-as évek beli filmnek csináltak volt egy tisztes remake-et egy-két módósítással.
Jól volt Val Kilmert ismét látni, hacsak rövid időre is (igen beszél is benne egy keveset, ha feliratosan néztem volna biztos elgördult volna egy két könnycsepp) - ezután a Val dokumentumfilm nézős lesz
Ja igen és a Top Gun pilóták egy, a film során meg nem nevezett szakadár államban akcióznak. Azon azért elmosolyodtam Oroszok már voltak az első részben (UPDATE: nem biztos, hogy oroszok, de MIG-ek voltak a gépek), kínaiak pedig csak nem lehetnek ha már nagy mozis piac, úgyhogy maradt egy random szakadár állam...Spoiler:
8/10, mondjuk ebből 2 a retro faktor miatt.
Már bocs, de nem újoncokat tanít be hanem a TopGun pilótákat, a csúcsokat...és mire is tanítja őket?? elárulnád? mert én nem jöttem rá..és senki se tudott erre válaszolni
És vicces hogy nem lehetett pl F-22 v F-35-el menni mert az röhejes lett volna ha tudja őket vezetni..így kitaláltak egy két mondatos blőd okot mért nem mehetnek a csúcs gépek, így máris Maverick tud repülni..nem is volt nevetséges