2022-12-01, 16:59:43
(2022-11-23, 12:43:03)Mor Tuadh Írta:Nagy segítség lenne, utóbb is egy fránya "è" miatt kellett ide-oda konvertálnom...(2022-11-23, 12:07:55)laci Írta:(2022-11-23, 10:15:57)Mor Tuadh Írta:(2022-11-22, 22:36:25)laci Írta:(2022-11-22, 21:19:55)George Bailey Írta: Lehet, túl régóta nem követtem bizonyos fórumot, és itt sem áll meg a haladás, de valamikor csak úgy került ki felirat az oldalra.Gondolom a Subtitle Workshop kedvében kellett járni, mert az mást nem ismer, csak ANSI-t, ellenőrzésre tehát muszáj volt abba tenni, utána meg minek vissza?
Hacsak nem spanyol, francia, vagy egyéb európai, vagy nem európai speciális karaktert tartalmazott a felirat, akkor azokat kézzel vissza a megfelelő helyre vissza...
Persze ez még nem a múlté, ha épp az SW az ellenőrző-szerkesztő.
Az SW-ből is van olyan, ami megeszi. Több különböző vonalon is fejlesztették, mi a Subtitle Workshop Classicot használjuk, szerencsére azt is felkarolta valaki, aki megcsinálta ezt a fejlesztést is. Már egy ideje tervezem, hogy teszek fel a fórumra abból is beállított portable-t, csak még nem jutottam el odáig.
Próbáltam már a scripteket átdobálva átvinni a beállításokat, de nem vált be.
Majd megcsinálom, csak sosem tudom, melyik verzióval álljak neki, mert mostanában elég aktívan fejlesztik, és minden verzióban azonnal előjön valami újabb hiba, amit jeleznek is nekik. Meg időm se sok volt mostanában.