2023-03-20, 15:01:05
(2022-12-18, 20:05:14)George Bailey Írta: Oh mon Dieu, putain! Hol a francia válogatott? Minden játékos beküldte játszani a töketlen ikertestvérét? Értem, hogy sokan hiányoznak egészségügyi okok miatt, de ezzel csak nem lehet magyarázni ezt a harmatgyenge teljesítményt. Akkor mi történt? Eladták a meccset?
Annyi ellenállást tanúsítanak a franciák, mint 1940 tavaszán a németek ellen (magyarán zéró).
Ezt készültem írni a mérkőzés első 80 percében, míg utána 2 perc alatt 2 góllal egyenlítettek a franciák.
A 80. percig valahol drukkoltam a nekik, hogy lássunk valami izgalmat. Az egyenlítés után pedig egyszerűen nem tudtam eldönteni, kinek drukkoljak.
Nem értem, a franciák arra vártak az első 80 percben, hogy kimúljanak az argentinok? Valahogy kétlem.
Gratula Argentínának. Mindkét ország megérdemelte volna (bár az a francia büntető mellérúgása ).
Mbapéé a jövő, Argentínáé a jelen.
Nem tudom, ha volt-e még valaha ennyire váratlan fordulatokkal teli vb-döntő, de biztos ez is ott van a legemlékezetesebbek között.
Millió embernek elrontotta az ünnepeit ez a decemberben rendezett bajnokság. Ha nyáron tartják, karácsonyig mindenki túlteszi magát a csalódáson, de 6 nappal karácsony előtt... kegyetlenség. Soha többé ilyet.
Szerintem 2024-ig még egy foci mérkőzést nem fogok látni.
(2023-03-20, 13:08:42)csiri bá Írta:(2023-03-19, 21:20:02)Szaszika Írta: F1 Szaud arábia
ez már olyan unalmas volt, hogy egy akvárium képe is izgalmasabb közvetítés lett volna..egy hulladék lett ez a sport..
kb 2010 óta kevés izgalom van... vagy a RB nyer zsinórban 4-et Vettellel, vagy jön a Merci és nyer zsinórban 8-at...
Az angolok már sírnak is rendesen...
Hasonlóan borúsan látja a helyzetet a The Telegraph is:
Egy újabb verseny és egy újabb Red Bull kettős győzelem. Ez arról tanúskodik, hogy nagyjából ez vár ránk az egész szezonban.
Persze amikor LH nyert zsinórban, megállíthatatlanul a Mercivel éveken át, nem volt vele baj részükről, csak most, amikor a fekete halottaskocsi fasorban sincs... mondjuk angol újságtól sokat nem is várok...
Ettől függetlenül persze sok izgalom idén sem várható... a Ferrarik hibát hibára halmoznak, más meg megszorítani sem lenne képest a RB-okat jelen állás szerint...
Azért jó volt látni Alonsót, hogy újra dobogóra tudott állni, ráadásul a 2 merci előtt, és még "ráadásabbul" szintén Mercedes motorral.
Ez a pálya nagyon feküdt neki és örültem a 3. helyezésének, csak a csapat ne hibázzon többet... remélem lesz még jó pár dobogója idén Nándinak.
Izgalmas szezonok csak akkor vannak, ha a jelenlegi top 3 pilóta (mondjuk Verstappen, Alonso, Hamilton) közül legalább kettő igazán jó autóban ül (például 2021 vagy 2012 Vettel-Alonso). Minden más esetben hótunalmas szezon vár mindenkire. Itt már nem is az a kérdés, hogy Verstappen világbajnok lesz-e, mert az már szerintem eldőlt, hanem hogy 2026-ig ugyanezt látjuk-e vagy nyer esetleg Alonso vagy Hamilton is vb-címet. A Ferrarit vagy az Alpine-t azért nem említem, mert ott nem igazán ül egyik autóban sem olyan pilóta, aki nyerni tudna vb-címet.