2023-08-07, 22:48:21
(2023-08-07, 20:30:18)J1GG4 Írta:Szia!(2023-08-07, 19:56:54)Awa Írta: Sziasztok!
Abszolúte szakértői kérdés... , finomat szólva nem vagyok toppon a témában. Ha segítene valaki, azt megköszönném! Egy animációs filmhez szeretnék nagyon magyar feliratot kérni, ha valamelyikőtök bevállalná, ezt a filmfordításoknál tettem meg...ez OK? Utána láttam, hogy van olyan, hogy magyar Subrip - nem pontosan értettem, ez a külön file-ban megjelölt felirat, azt hívjátok annak? Csatolnom kellene valamit még, vagy ez így részemről OK?
Köszi,
Awa
Szia!
A SubRip megjelölés annyit tesz, hogy hivatalos forrásból származó felirat - legyen az DVD, BluRay vagy valamelyik streaming (Netflix, HBO Max, Disney+, SkyShowtime, Amazon, AppleTV+, stb). Ezeket nem a hozzánk dolgozó hobbifordítók készítik. Ha nincs fent sehol hivatalos magyar felirattal, akkor a Filmfordítást kérek topicban kérhető, de nagyon valószínűtlen, hogy bárki is nekiáll, mert sajnos alig maradt hobbifordító az oldalon, de próba-szerencse.
Köszi szépen a választ! Értem, sajnálom, de hát ez van. Hátha egyszer valahol -valaki készít hozzá, ha már az előző részhez is készült, csak reménykedhetek KÖszi még1x