2024-10-29, 13:12:35
(2024-10-29, 13:07:27)Kai_Subs Írta:(2024-10-29, 12:34:21)remi Írta:(2024-10-28, 15:37:58)Kai_Subs Írta:(2024-10-28, 15:20:03)remi Írta:(2024-10-28, 11:53:04)Kai_Subs Írta: Azokhoz passzol a felirat, amiket zárójelben látsz.
Tudom, hogy azokhoz jó, csak a PSA-val most pár napon belül már másodszor futottam lyukra, a "The Old Man" E01-02-t ők a "FLUX"-ból ripelték, ahhoz se volt jól időzített magyar, sőt, valami reklámvágások is lehettek benne mert nem is konzekvens, úgyhogy inkább letöltöttem a successfullcrab-t, kínlódás helyett.
Nem is értem, miért nem alapból azokat szeded, amihez be van lőve, ahelyett, hogy ilyen noname cuccokkal kínlódsz.
Sajna végtelen HD-k nem vannak, amúgy meg időnként nem is tudom már, hogy hány sorozat gyűlik évad végére várva és a PSA még egy vállalható (kép)minőségű kompromisszum, hamar kikerül magnetre, 10-15 perc alatt megvan egy-egy résznek a le- és visszatöltése, plusz még az ő anyagaik nálam azért előnyösek mert nem szokták a feliratpackokat megcsonkolni (a szinte összes többi ilyen re-ripeléssel szemben) ennél meg csak az évad végén esett le, hogy nincs a konténerben csak eng meg spa sub. Azt meg végképp nem gondoltam volna, hogy a -FLUX noname lesz.
Nem, itt a PSA-ra gondoltam, mint noname. Egyébként vannak ingyenes torrent oldalak is, ahonnan lehet ezeket szedni, és vissza sem kell tölteni. Egyből szedheted, amihez van időzítve felirat.
Nem kellene seholse visszatölteni (a zárt oldalak legtöbbjén meg néha nem is lehetséges) de általában 1,25-re szoktam beállítani, ennyi friss torrentnél leggyakrabban 15 percen belül megvan és kliens lezárja a további feltöltést.
Tgx-et ismerem és néha használom is, ott is 1,25 a visszatöltés nálam.