2025-02-23, 19:57:17
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2025-02-23, 22:02:39. Szerkesztette: Szaszika. Edited 2 times in total.)
Futni mentem
Magyar film ami jó..
Jó leírni ezt, de tényleg. Persze nagy volt a hype körülötte, meg reklám hogy sokan nézték meg milyen jó. Így vártam a megnézésével, és most estem neki. Nagyon nem bántam meg. A film persze könnyed romkom, ez tény. De ettől még szellemes, vicces néha megható is. Szereplőik életszerüek, valósak, kedvesek. Színészek nagyon jól hozzák a karaktereket, persze egy Udvaros Dorottya nem kérdés, de mindenki jó benne.
Történetbe nem megyek bele, szerintem mindenki ismeri, de ami jó a film pörgös nincs leállás, és sok aranyos jelenet van benne, és finom kritika is mai állapotok felé. Nem lihegi túl sem a nyálas romantikát se a drámai gyász dolgokat, remekül egyensúlyoz, és szinte hibátlan a koreográfia..jól van felépítve a történet, logikusak a szereplők lépései. Nem röhögsz rajta, hanem sokat és jókat mosolyogsz, miközben picit a szívedet is melengeti néhány részlet.
Egyszóval remek kedves magyar film ez, nem egetverő világdráma, hanem olyan amit pár év múlva mindig elő lehet venni, és bekuckózva megnézni, jót tesz a lelkednek.
simán 9/10
Magyar film ami jó..

Történetbe nem megyek bele, szerintem mindenki ismeri, de ami jó a film pörgös nincs leállás, és sok aranyos jelenet van benne, és finom kritika is mai állapotok felé. Nem lihegi túl sem a nyálas romantikát se a drámai gyász dolgokat, remekül egyensúlyoz, és szinte hibátlan a koreográfia..jól van felépítve a történet, logikusak a szereplők lépései. Nem röhögsz rajta, hanem sokat és jókat mosolyogsz, miközben picit a szívedet is melengeti néhány részlet.
Egyszóval remek kedves magyar film ez, nem egetverő világdráma, hanem olyan amit pár év múlva mindig elő lehet venni, és bekuckózva megnézni, jót tesz a lelkednek.
simán 9/10