2018-01-06, 12:00:06
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2018-01-06, 12:01:29. Szerkesztette: Mor Tuadh. Edited 2 times in total.)
(2018-01-06, 11:56:29)Ralome Írta: Az aktivációs emailemhez ezt írta a gmail: "Lehetséges, hogy az üzenet nem a következő személy küldte: [email protected] További információ Adathalászat bejelentése" A további információnál látom, hogy magamnak ki tudom kapcsolni a figyelmeztetést, hogy megbízhatónak jelölöm a feladót. Utána van egy olyan lehetőség, hogy "A figyelmeztetés kikapcsolása az én leveleim címzettjeinél". Feltételezem, ez azt jelenti, hogy valahogy meg tudjátok oldani, hogy senkinél se jelenjen meg.
Részemről megtettem a kikapcsolást, csak gondoltam, megemlítem, nehogy a gmail a sok hasonló miatt a végén még automatikusan adathalásznak állítson be titeket :-) Aztán ha ez az üzenet csak gmailes "hiszti", amit alapból nem kell komolyan venni, akkor nem szóltam :-)
Köszi a jelzést, utánanézünk majd, hogy mit lehet tenni ezzel.
"A figyelmeztetés kikapcsolása az én leveleim címzettjeinél" --> Ezt azt jelenti szerintem, hogy akinek te magadtól írsz e-mailt, azt utána nem fogja a gmail adathalásznak nézni, amikor ő ír neked valamit.