2018-01-08, 19:03:42
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2018-01-08, 19:05:51. Szerkesztette: 666Zora666.)
(2018-01-08, 18:12:48)Mor Tuadh Írta:(2018-01-08, 18:02:25)666Zora666 Írta: Hát, ha mindenféléről lehet csevegni, akkor remélem, a kérdésem idepasszol. (Ja, és fura volt újra regelni, mert úgy 7-8 éve itt vagyok, de hát mindegy.)
Szóval eltűntek (számomra) a letöltőoldalak. Kérlek, ne gyertek t0rrenttel. Azt nem szeressem. Teljesen átlagos, megás letöltéseket szeretnék, ami fél óráig is tarthat akár, de ne legyen fizetős. És bankkártya-adatokat se kelljen megadni regisztráláskor. Régen nagyon sokféle ilyen oldal volt, talán manapság is van ilyen, csak én nem találom.
Kérlek titeket, ne szúrjatok le, hogy nem akarok t0rrentezni. Az nekem mumus.
Előre is köszönöm a segítséget.
Ezt azért inkább mégiscsak áttettem ide, ha már van egy külön Warez topikunk.
Én nem használok ilyen oldalakat, de valaki biztos tud majd segíteni.
Addig is, nem leszúrás, csak kíváncsiság. Miért mumus neked a torrent?
/Hidd el, nekünk is nagyon fura volt újraregelni.../
"Addig is, nem leszúrás, csak kíváncsiság. Miért mumus neked a torrent?"
Mikor megtanultam, hogyan kell simán letölteni, nagyon boldog voltam. Ez úgy 9 éve volt. Aztán, 6 évvel ezelőtt, beleugrottam a mélyvízbe, kiokosítottam magamat torrentezésből, és nekiálltam.
És akkor bekaptam egy hatalmas trójait. (Híres volt, 2011 szeptemberétől garázdálkodott Németországban, én éppen Svájcban voltam, és a német támadás után 2 héttel engem is elért. 300 frankba került az adataimat visszanyerni.)
Szóval, inkább babonából, de azóta se nyúltam torrenthez.
Hát, ennyi.
:-)
(2018-01-08, 18:27:03)mata Írta:(2018-01-08, 18:02:25)666Zora666 Írta: Hát, ha mindenféléről lehet csevegni, akkor remélem, a kérdésem idepasszol. (Ja, és fura volt újra regelni, mert úgy 7-8 éve itt vagyok, de hát mindegy.)
Szóval eltűntek (számomra) a letöltőoldalak. Kérlek, ne gyertek t0rrenttel. Azt nem szeressem. Teljesen átlagos, megás letöltéseket szeretnék, ami fél óráig is tarthat akár, de ne legyen fizetős. És bankkártya-adatokat se kelljen megadni regisztráláskor. Régen nagyon sokféle ilyen oldal volt, talán manapság is van ilyen, csak én nem találom.
Kérlek titeket, ne szúrjatok le, hogy nem akarok t0rrentezni. Az nekem mumus.
Előre is köszönöm a segítséget.
Rmz.cr - nagyjából az összes megjelenő release-hez felpakolnak vagy 4-5 ilyen (ha nem többet) fájlmegosztós linket.
Köszi!
(2018-01-08, 18:55:49)userguide Írta:(2018-01-08, 18:02:25)666Zora666 Írta: Hát, ha mindenféléről lehet csevegni, akkor remélem, a kérdésem idepasszol. (Ja, és fura volt újra regelni, mert úgy 7-8 éve itt vagyok, de hát mindegy.)
Ugyan nem értem teljesen, mit akarsz, de rlsbb.
Köszi!