2018-08-12, 21:38:42
Nemrégiben valami érthetetlen hirtelen felindulásból megnéztük mi is az MI Falloutot. Annyira jó volt a film, hogy az este 9-es vetítésén újdonsült feleségem nem hagyott kimenni aludni a kocsiba, miután többször bekómáztam és felhorkantottam rajta. Mikor végre vége lett ennek a fosnak, a parkolóban vettem észre, hogy nincs meg a tárcám. Az alatt az 5 perc alatt, míg visszaszereztem, több izgalmat éreztem, mint a film maga indokolatlanul hosszú 2,5 órája során...
Komolyan nem értem, hogy ezt a nevetségesen bárgyú akciófilmet hogy lehet 10/10-re pontozni...
Abszolút túltolt, hiteltelen csihi-puhi jelenetek tömkelege, melyeken maximum kínosan nevetni lehetne, mint izgulni.
Életem legrosszabb mozis élménye volt, még szerencse, hogy valami éppen futó akció miatt "csak" 1390 forintért vesztegették rá a jegyet...
órája alatt...
Komolyan nem értem, hogy ezt a nevetségesen bárgyú akciófilmet hogy lehet 10/10-re pontozni...
Abszolút túltolt, hiteltelen csihi-puhi jelenetek tömkelege, melyeken maximum kínosan nevetni lehetne, mint izgulni.
Életem legrosszabb mozis élménye volt, még szerencse, hogy valami éppen futó akció miatt "csak" 1390 forintért vesztegették rá a jegyet...
órája alatt...