This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Sorozatkritikák
(2024-12-05, 02:04:49)Szaszika Írta: Landman

Na aki akar megint egy remekművet nézni, kezdjen bele. Sheridan újabb alkotása, és megint nagyon összerakott, kiváló történettel, remek színészekkel, jól megírva, értelmes, látványos, szókimondó, néha kissé túlzóan is Smile  
Bár nekünk kicsit idegen világról szól, a Texasi olajmezőkről, ott dolgozókról, történésekről
Elképesztő ez a manus (Sheridan) akármit csinál szinte mindig lebilincselő és igencsak nézhető élvezhető sorozat, sok sok valóság alappal, bár még csak 4. résznél tart de, nagyon ajánlom

9/10

Imádom én is! Egyből magával ragad! Annyira hogy elgondolkodtam beállok olaj munkásnak! Big Grin de szerintem: "Nem vagyok hozzá elég vagány."
[-] Az alábbi 1 felhasználó kedveli Rorschach hozzászólását:
  • Szaszika
Válaszol
American Primeval

Nos, ez megint a valóság, a nyers múlt leképezése. Ez itt a vadnyugat ahogy az volt valóságban. Itt nem édeleg Old Shatterhand, nem édi-bédik az indiánok, és nem békés a vadnyugat.  Csak az nézze aki bírja a kegyetlenül ábrázolt valóságot, és akkor iszonyat jól szórakozik majd, mert izgalmas érdekes látványos sorozat usa hőskorából, vadnyugatáról. Ahol még mindig szart se ér az élet, és bárki megölt megdugott bárkit ha épp olyanja volt. Itt akar főhősnőnk,  gyerekével a legvadabb területen átkelve megtalálni a célját. Nem semmi sorozat

8/10
Válaszol
Reacher 3

na végre jön a nagyember megint, és lerendezi amit kell. Már várható volt hogy feltúrnak egy nála nagyobb embert (nem lehetett könnyű) és ő lesz a főellen, Hát nemsemmi pacekot találtak, még Reacher is kicsi mellette, de hát hősünk nem riogós fajta, megold mindent is Smile
itt az előzetes, ez bacott jó lesz így az előzetesből levéve:

https://www.youtube.com/watch?v=bZOHeCjtL3A
Válaszol
Pár sorozatkezdés amik megérdemelnek talán egy kis látleletet Smile

Reacher  3. évad

Hát a nagyember megkezdte az aprítást, bár most kicsit őt is aprította valaki aki mellett majdnem törpének tűnik, de komolyan Smile 
Sikerült találni nála nagyobbat is. Történet nekem annyira nem jön be, ez a beépülős bandázás, hát kicsit erőltetett, 1 évad remek volt, 2 évadban megismertük volt csapatát, és jól tolták. Itt persze megint bejött egy jócsaj akivel együtt kell tolni, most FBI meg hasonlók, valami kábszer v fegyverkereskedőt kel eliminálni csapatával együtt, és Reacher régebbi okokból személyes vendettával érdekelt a dologban.
Hát eddig ennyi, nem rossz, a személyes varázsa még áll, de azért az a pofon kemény volt Smile

7/10  eddig

Hunyadi

Nagyon nem akartam nekiállni, mert egyrészt nem szeretem az ilyen agyonhypolt sorozatokat, amik szinte kötelezőek, meg féltem a politikai átitatástól, ami manapság valljuk be tendencia lett kis hazánkban.
De eddig utóbbi nem áll fent. Csak a Trónok harca stíl szörnyű,. már az intrón érezni ezt.
A történetbe nem mennék bele, Hunyadi élete eléggé ismert, és fennmaradt. Persze túltoltak benne mindent amit lehet, 80% ban félmeztelenül tolja lobogó hajjal, izmosan koszosan, a csajok bomba anyuk mind, és rendesen tolják a vetkőzést. Harcok elmennek, látványosak, egész jól megcsináltak, háttér ügyes munka, láthatóan adtak rá hogy hiteles legyen amennyire lehet. Csak hát a párbeszédek, meg a színészek, ehh, tisztelet a kivételnek, de Pl Zsigmond simán beillene egy Gálvölgyi paródiába. 
Még nem teljes az évad, majd még visszatérek rá, de aki hiteles valós történetet keres, az nem jár jól vele, de aki kíváncsi Franciska remek kebleire, akkor nosza Smile

6/10  egyelőre

1923

Na ez az..EZ AZ Smile erre vártam mióta, az elképesztően megcsinált első évad könyörgött a folytatásért, és szerencsére meg is van Smile
Erről nincs mit írni, akit még nem ragadott be Sheridan világa, az nem tudja mekkorát veszít, ez a sorozatozás szent grálja, mindent is visz nálam.
Mind történetileg, mind megcsinálás terén mind színészekkel, Egy Helen Mirren? te jó ég Smile ez a csúcs.

első rész volt csak, nem illene pontoznom, de azért is  ez eddig 10/10
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég