Feliratok beküldése
Feliratok beküldése az oldalra

Az oldalra beküldheted a saját feliratodat, vagy más által készített feliratot is. Ezt egyelőre csak e-mailben tudod megtenni, az alábbi módon:

1.) Másold be a levél szövegébe a szükséges rovatokat és töltsd ki az adatokat!
2.) Csatold az e-mailhez a feliratot!
3.) Küldd el a következő címre: feliratokhu (kukac) gmail (pont) com

Ezt másold be a levél szövegébe és töltsd is ki:

Magyar cím:
Külföldi cím:
IMDB url:
A felirat nyelve:
FPS (frame/sec):
Fordító neve:
Feltöltő neve:
E-mail címe:
Megjegyzés:

Egy kis segítség az egyes rovatok kitöltéséhez:

Magyar cím: Csak hivatalos magyar címeket írunk ki, szóval ezt csak akkor add meg, ha biztosan tudod, hogy a filmnek/sorozatnak van hivatalos magyar címe!
Külföldi cím: Itt add meg a film/sorozat eredeti címét!
IMDB url: Az adott film/sorozat imdb oldalának a linkjét másold be ide (pl: http://www.imdb.com/title/tt0076759/)! Ha az imdb-n nincs fent a film/sorozat, adj meg valamilyen linket, ami alapján be tudjuk azonosítani! Ha az adott filmhez/sorozathoz már van az oldalunkon más felirat, ezt a rovatot nem kötelező kitölteni.
A felirat nyelve: Add meg, hogy milyen nyelvű a felirat, amit beküldtél!
FPS (frame/sec): Ezt csak akkor add meg, ha biztosan tudod! Az fps (frame/sec) jelentése: képkockák száma másodpercenként.
Fordító neve: Itt add meg, hogy ki fordította a feliratot! Ha eredeti DVD-ről származó SubRipet küldesz, vagy hozzánk már korábban kikerült bármilyen forrású SubRip átidőzítését, akkor ezt mindenképpen hangsúlyozd ki a levélben, ezzel gyorsíthatod az átfutási időt, amíg a feliratod kikerül!
Feltöltő neve: Ezt csak akkor add meg, ha nem te vagy a fordító! Ha a saját feliratodat küldöd be, akkor nem kell kitölteni!
E-mail címe: Itt csak akkor adj meg e-mail címet, ha szeretnéd, hogy azt kiírjuk a felirathoz! Ha szeretnéd az e-mail címedet titkosan kezelni, akkor ezt ne töltsd ki!
Megjegyzés: Ide jöhet bármilyen egyéb infó, amit fontosnak tartasz.

Kérjük, hogy az e-mailben azt is jelöld meg, hogy milyen release-hez passzol a felirat, valamint az olyan fontos egyéb információkat is közöld, mint pl. "subrip" "kommentárhoz készített felirat" "kiegészítő felirat" stb... Ha ezeket beírogatod a magyar és a külföldi címekhez úgy, ahogy az oldalon kiírva is láthatod, annak nagyon fogunk örülni, de természetesen, ha csak beleírod az e-mailbe, az is tökéletes.

Ha olyan feliratot küldesz be, aminél nem tudod a release nevét, akkor nagy segítség az is, ha megadod a videofájl pontos méretét, pl. 1 357 450 890 byte, vagy belinkeled nekünk a torrentet, vagy valamilyen egyéb letöltési helyet. Ez alapján mi meg tudunk adni a feliratnál megjegyzésben olyan adatokat, amikből a letöltők könnyen megtalálják a felirathoz passzoló videofájlt.

A fentiek betartásával a mi munkákat könnyíted meg, köszönjük előre is.