This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honnan tudom letölteni a filmet, sorozatot?
(6 órával ezelőtt)Falconer Írta: Sziasztok!

A Horrorfreaken fenn van a Hemmet c. 2025-ös svéd dráma/horror magyar felirata az alábbi verzióhoz: Hemmet.AKA.The.Home.2025.1080p.BluRay.DDP5.1.x264-SbR, de én azt sehol sem találtam.
Van valakinek ötlete, hogy hol lelhető fel? Vagy egy olyan kiadás, amihez szintén passzol ez a felirat?

Köszi minden segítséget!

A superbitsen van ebből minden színben, szagban és ízben ripelés, de pont ez pl. nincs. Viszont sztem tökmindegy melyiket szeded azok közül amikben a "bluray" vagy "BR" szerepel a filenévben, elvileg azokhoz csont nélkül jó szokott lenni, de ha mégse akkor egyszeri eltolással megoldható, vagy akár szoftver (pl. autosubsync) is megoldja két kattintással.
Válaszol
(5 órával ezelőtt)remi Írta:
(6 órával ezelőtt)Falconer Írta: Sziasztok!

A Horrorfreaken fenn van a Hemmet c. 2025-ös svéd dráma/horror magyar felirata az alábbi verzióhoz: Hemmet.AKA.The.Home.2025.1080p.BluRay.DDP5.1.x264-SbR, de én azt sehol sem találtam.
Van valakinek ötlete, hogy hol lelhető fel? Vagy egy olyan kiadás, amihez szintén passzol ez a felirat?

Köszi minden segítséget!

A superbitsen van ebből minden színben, szagban és ízben ripelés, de pont ez pl. nincs. Viszont sztem tökmindegy melyiket szeded azok közül amikben a "bluray" vagy "BR" szerepel a filenévben, elvileg azokhoz csont nélkül jó szokott lenni, de ha mégse akkor egyszeri eltolással megoldható, vagy akár szoftver (pl. autosubsync) is megoldja két kattintással.

Köszönöm! Most hallok először a Superbits-ről, és ha jól látom, ez egy meghívós oldal. Máshol nincs meg a film? Bírom a horrorfreakes csávókat, sok esetben olyan kiadásokhoz készítenek feliratot, amit egy mezei felhasználó sehol sem talál meg, merthogy nem mindenki rendelkezik 128 zárt torrent oldallal. Smile
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 3 Vendég