2020-03-30, 15:27:46
(2020-03-30, 10:17:54)sznorbi Írta: Én komolyan nem értem azokat az embereket, akik nem értékelik ennek az oldalnak a jelentőségét.Én sem értem azokat, akik nem képesek egy sorozat őrült oldaláról szemlélni egy ilyen problémát. Azon is el lehetne meditálgatni, miért vagy inkább kikért jött létre pl. ez az oldal is. Ha mindenki tudna más nyelveken nem is lenne értelme, hogy működjön. Ha valaki nem tudja megérteni az emberi psziché működését, ne tanítson másokat, ne próbáljon kioktatni senkit, mert az rohadtul sértő lesz az egójára nézve. Ez talán fájó, de ilyen egyszerű.
Súlyos képzavar van azzal kapcsolatban, mennyire kell gyorsan elkészíteni egy feliratot egy adott sorozathoz. Elárulom semennyire.
Ez egy lehetőség amit a fordító biztosít neked ingyen és bérmentve. Szóval két dolgot kellene tenni:
- türelmesen várni
- megköszönni
Észre kellene venni, hogy elveszítek ezeknek a fordítóknak a kedvét az egésztől, aminek sok más, veletek ellentétben türelmes sorozatnéző fogja kárát látni.
Sajnos meg is van a hatása ennek a folyamatos számonkérésnek, amit Maci Laci mai bejegyzése alá is támaszt.
Ha pedig nincs kedved várni tanulj, de ha még lusta is lennél, akkor fizess elő olyan szolgáltatásokra, ahol annyi sorozat és film van, amit a világ összes szabadidejével sem lehet megnézni.
Ilyen egyszerű.