2021-03-21, 00:29:54
(2021-03-20, 23:49:15)laci Írta:(2021-03-20, 23:26:45)Mor Tuadh Írta:Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ez az üzenet, amit mentéskor kaptam, egyszer fordult eddig csak elő.(2021-03-20, 23:13:15)laci Írta: A Subtitle Edit sem játssza le a videót, viszont képes elmenteni
Nekem sem játszott le mindent, de beállításokban letöltöttem hozzá az mpv lib video engine-t, azóta mindent visz.
(2021-03-20, 23:13:15)laci Írta: Az eredeti kérdésem az volt, hogy mi lehet az, amit utf-8-asnak azonosított mentéskor a progi mégis:
"A fájl utf-8-as karaktereket tartalmaz, azok nem lesznek elmentve."
Erre továbbra is az a legjobb megoldás, amit írtam, mentesz belőle egy konvertáltat, és összehasonlítod, hogy mi változott.
A vicc az, hogy az én progim viszontválaszként nem eszi az ansit - hogy ne legyen unalmas a dolog. Szerencsére egy harmadik program felhasználásával csak sikerük összehasonlítani - mert ugye az SW meg az utf-8-at nem csípi, de a Subtitle WorkShop 6.0e például már igen, viszont ott különböző kodekek el-nem-érésének és a Windows Mediaplayer (!) nem-létezésének "köszönhetően" (idézőjel, hogy @oldfan nehogy kiátkozzon) nem játssza le.
Pedig nekem csak egy olyan progi kéne, ami beállítható a követelményeknek megfelelően (a legtöbb ezt bírja, ha megtudhatom, hogy az alapokon kívül még mit kéne beállítani, magam is beállíthatom), képes a videót is lejátszani, és nem utolsósorban a hanghullámot is mutatja.
Ez is egy fogyatékossága az SW-nek, hogy kell neki a Windows Mediaplayer.
A 6.0e-t már össze lehet kötni a VLC 32 bites változatával, nem kell neki még codec sem.