2021-11-01, 16:51:06
(2021-10-30, 10:25:07)eszticsillag Írta:Köszönöm szépen!(2021-10-29, 23:22:09)StokiSub Írta:(2021-10-29, 22:47:47)obk Írta:(2021-10-21, 09:04:46)StokiSub Írta:(2021-10-20, 20:43:39)mapadu Írta: Sziasztok!
@Zire és @StokiSub fordítókat kérdezném, hogy várható-e a The North Water E04 és E05 magyar fordítása a jövőben? Nagyon tetszik a sorozat, szuper lenne : )
Köszönöm az eddigi részek fordítását és előre is a válaszotokat!
Szia! Várható, igyekszem. Jövő hétre biztosan elkészül.
Hálás vagyok az eddigi fordításokért, de az ígérethez képest az 5. utolsó epizódnál megjelent a nem áll fordítás alatt szöveg. Megértek minden indokot, miért nincs ideje egy fordítónak folytatni egy sorozatot. De az utolsó résznél abbahagyni? Valószínűleg @StokiSub nem tudta reálisan felmérni a feladatot, túl sokat vállalt. Ez nem az első eset, pl. az FBI az utolsó 2 rész előtt maradt abba. Ma a Grantchester szintén utolsó részénél derült ki, hogy nem áll fordítás alatt, míg szeptembertől FeanorB fordítás alatt felirat szerepelt. Azóta nem derült ki, hogy mégsem fordítja?
Én nem nézek sok sorozatot, a kedvenceim sorra kiesnek, és ha az új évad elött szólnak, pl. The Resident...hát így jártam... De az utolsó rész kihagyását cserbenhagyásnak veszem. (Nem @Zire részéről, aki sok kezdőnek segít és segített az évek alatt, de nyilván helyettük nem dolgozhat)
Én 8 évig végeztem önkéntes munkát, tudom, néha milyen nehéz néha betartani a vállalt feladatot, de soha nem hagytam abba év közben vagy a megbeszélt idő előtt. Sok fordító van, aki éveken keresztül kitartóan dolgozik egy sorozaton, ők maximális tiszteletet és köszönetet érdemelnek ezért.
Szia! Én nem adtam le a sorozatot… Szó sincs erről. Valószínűleg az adminok szedték le a nevemről, mert az előző résznél lejárt az egy hónapos határidő, és még nem rakták vissza.
Így van, de már vissza is tettük a "fordítás alatt" kategóriába.